Цікаве

Майно братів Клюєвих під арештом ГПУ

Майно і банківські рахунки колишнього секретаря Ради національної безпеки і оборони, екс-глави Адміністрації президента Андрія Клюєва і його брата Сергія арештовані в рамках кримінальних проваджень, які розслідує ГПУ як в Україні, так і за кордоном. Передає 1News за матеріалами УНН.

“З метою забезпечення заходів кримінального судочинства на майно, в тому числі банківські рахунки підозрюваних (Андрія і Сергія Клюєвих – ред.), Як на території України, так і за кордоном, накладено арешт”, – йдеться у відповіді на запит.

Проте, у ГПУ не уточнили в яких саме країнах наклали арешт на майно Клюєвих і на яку суму.

Разом з тим, у відомстві нагадали, що ГПУ здійснює досудове розслідування у кримінальних справах за підозрою Андрія і Сергія Клюєвих у скоєнні низки кримінальних злочинів.

“У зв’язку з невстановленням місцезнаходження підозрюваних, вони оголошені в розшук”, – йдеться також у відповіді на запит.

Але за деякими даними, Андрій Клюєв в даний час знаходиться в Росії. Таку інформацію повідомляє РЕН TV.

Також у 2015 році проти Андрія Клюєва в Україні було порушено кримінальну справу за статтею “Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем”. Його підозрюють у привласненні понад 25 мільйонів доларів.

 

Back to top button