Цікаве

Манікюр омбре входить у моду у 2022 році

Мода на нові дизайни манікюру змінюються кожний сезон, але актуальність стилю омбре зберігається уже довгий час. Він ідеально підходить на нігті будь-якої довжини й форми, вигідно підкреслюючи тендітність і ніжність рук. Кожна жінка може самостійно обрати бажаний стиль і дизайн, надихаючись особистими поривами фантазії й бажаннями.

Манікюр омбре

Яскраві смужки

Представниці прекрасного полу, які віддають перевагу сміливим деталям у створенні образу, при виборі варіанту манікюру можуть використовувати різнокольорові лаки та техніку недбалого мазка створюючи ідеальні геометричні форми або вибираючи імпресіонізм.

Охайні крапки

Володаркам довгих нігтів можна експериментувати, додаючи до вибраного варіанту манікюру не тільки декілька кольорів для створення гарного градієнту, але й прикраси основного малюнка крапками іншого кольору лака, які можна створити на декількох пальцях в хаотичному порядку або в певному форматі.

Несподіваний прийом

Доволі оригінально виглядає манікюр омбре з використанням яскравих деталей малюнку. Такий варіант використовували відомі дизайнери світу моди та краси на цьогорічних показах. Для гарантованого успіху достатньо вибрати для фарбування нігтів лаки ніжних кольорів, додавши насичені мілкі візерунки на свій смак.

Сміливий нейл-арт

Доволі оригінальній і яскравий манікюр омбре вийде при умові використання в створенні малюнка яскравих кольорів, виключаючи прихильність до полу тонів. Але такий дизайн більше підійде молодим дівчатам, яким не потрібно дотримуватись певного дрес-коду, та можна експериментувати щодо створення унікального образу.

Найчастіше красуні стикаються з проблемою вибору вертикального або горизонтального градієнта. В першу чергу треба звертати увагу на форму і довжину нігтів, щоб візуально створити дійсно гарну картинку. Наразі горизонтальний варіант являється більш витребуваними, бо збільшує можливості для польота фантазії.

Техніка створення

Досвідченні майстри в процесі створення манікюру омбре використовують гель-лак, який забезпечує гарний візуальний ефект, довго зберігається без втрати первинної привабливості і дозволяє створювати яскраві малюнки без втрати якості. Процес створення краси на нігтях можливий при використанні декількох кольорів або цілого розмаїття відтінків. Бажаний кінцевий результат візерунку обговорюється з майстром включаючи його поради, або створюється самостійно на основі натхнення з побачених варіантів. Велику кількість корисних порад і стильних секретів можна знайти на ресурсі barb.ua.

Актуальні фарби сезону

Серед великої кількості існуючих варіантів з вибором кольору впевнене лідерство займає червоний колір з можливою грою відтінками. В ідеалі вони повинні гармонічно поєднуватися з відтінком шкіри. Особливої уваги в цьому році удостоївся жовтий колір, який спеціалісти з індустрії краси рекомендують використовувати в макіяжі, манікюрі і одязі. Також незаслужено забутим вони рахують білий колір, закликаючи використовувати його в якості бази при створенні будь-якого образу. Бордові відтінки не втратили своєї актуальності, незважаючи на те, що їх сміливо можна відносити до класики жанру. Не відстають від нього сині та всі відтінки блакитних кольорів, які набувають популярність останні декілька років по всім напрямам.

Корисні поради
– візуально подовжити нігті можна за допомогою придання їм мигдалеподібної форми;
– володаркам коротких нігтів не слід зловживати занадто насиченими кольорами, віддаючи перевагу пастельним тонам і охайним візерункам;
– омбре з розписом, пайетками або яскравими деталями гарно виглядає на нарощених нігтях за рахунок структури пластини;
– сезонний дизайн при виборі кольорів або малюнку повинен бути актуальним, тому весною гарно особливого настрою додадуть варіанти з ніжними відтінками, а в осени можна додати фарб у смутну повсякденність.

Велика кількість наявних варіантів відносно форматів манікюру може поставити красунь перед потребою правильного вибору. Тому нескінчена фантазія, готовність до експериментів бажання шукати нові грані краси поможе в створенні ідеального манікюру, і дивуючого своїй красою, неповторністю і оригінальністю у творчому процесі створення.

Back to top button