Цікаве

Малазійський гінеколог створив перший у світі презерватив для жінок і чоловіків

Винахідник сподівається, що презерватив Wondaleaf Unisex Condom дозволить людям краще контролювати своє сексуальне здоров’я, незалежно від їхньої статі чи сексуальної орієнтації

Малайзійський гінеколог Джон Тан Інг Чинь створив, за його словами, перший у світі презерватив і для жінок, і для чоловіків.

Про це інформує 1News.

“Це презерватив із клейкою оболонкою, який прикріплюється до піхви або пеніса, а також покриває сусідні зони для додаткового захисту”, – розповів винахідник.

Оскільки клей наноситься лише на одну сторону презерватива, його можна вивернути та використовувати незалежно від вашої статі.

Wondaleaf Unisex Condom виготовлений з поліуретана, який використовують у пов’язках для ран, тому він тонкий і гнучкий, але міцний і водонепроникний.

“Одягнувши презерватив, ви не відчуєте, що він там”, – запевняє він.

Винахідник сподівається, що презерватив Wondaleaf Unisex Condom дозволить людям краще контролювати своє сексуальне здоров’я, незалежно від їхньої статі чи сексуальної орієнтації.

Кожна коробка Wondaleaf містить два презервативи і коштуватиме 14,99 малазійських рингітів (близько 95 гривень).

Водночас середня ціна за 10 презервативів у Малайзії становить 20-40 рингітів (127-253 гривні).

Презерватив уже пройшов кілька етапів клінічних випробувань, тож його можна буде придбати з грудня 2021 року.

“Я сподіваюся, що з часом це стане важливим доповненням до багатьох методів контрацепції, які використовуються для запобігання небажаної вагітності та захворювань, що передаються статевим шляхом”, – сказав Тан Інг Чинь.

Джерело: УП.Життя

Back to top button