Цікаве

Макс Чмерковський втретє стане батьком

Дружина танцівника завагітніла через чотири місяці після других пологів.

Український хореограф Макс Чмерковський та його дружина, танцівниця Пета Маргатройд, втретє стануть батьками.

Радісну новину про поповнення в родині подружжя повідомило в Instagram. Пета опублікувала відео, як повідомляла Максові про вагітність. Хореограф спочатку не розумів, про що говорить дружина, адже лише чотири місяці тому в них народився другий син. Врешті, коли Чмерковський здогадався, то був неабияк радий новині. До слова, Маргатройд завагітніла на початку осені, однак лише зараз про це повідомила фанам.

«У нас буде дитина! Так, ми знаємо, що в нас щойно народилася дитина! Це було дуже несподівано (через 4 місяці після пологів з Ріо), але ми дуже щасливі і готові скоро стати сім’єю з п’яти осіб!» – прокоментувала Пета.

Як поділилася танцівниця, вони з чоловіком вважають її вагітності справжнім дивом, адже вони пережили викидні та невдалі ЕКЗ (екстракорпоральне запліднення). Тож, закохані неабияк щасливі, що незабаром стануть багатодітними батьками.

«Після всього, через що ми пройшли з викиднями та ЕКЗ, ми надзвичайно щасливі і знаємо, що нам надзвичайно пощастило, коли це диво сталося з нами. Ми просто щасливі, що нарешті можемо повідомити вам гарну новину», — поділилася Пета.

No Newer Articles

Back to top button