Цікаве
М’ясна закуска в беконі
Продукти для блюда
- фарш (будь-який) — 800 гр.
- цибуля — 1 шт.
- сухарі мелені — 5 ст.
- кріп свіжий
- сир – 50 гр.
- сіль
- чорний перець
- бекон с/к
- олія — 1 ст.л.
- лимонний сік – 1 ст.л.
- мед — 1,5 ч.л.
- паприка — 1/2 ч.л.
- перець чорний – 1/2 ч.л.
- соєвий соус – 3 ст.л.
- часник — 3 зубчики
Як готувати?
У миску вливаємо соєвий соус, олію, лимонний сік, мед.
Видавлюємо часник через прес, додаємо солодку паприку та трохи меленого перцю.
Перемішуємо.
Будь-який фарш змішуємо з меленими сухарями, подрібненою цибулею, кропом, сиром сіллю та перцем до смаку.
Формуємо 28 кульок приблизно по 30 г.
Кульки з фаршу змащуємо підготовленим соусом, загортаємо в скибочки бекону, викладаємо на лист, застелений пергаментом.
Зверху знову змащуємо соусом.
Соус дає не лише чудовий смак, а й колір.
Запікаємо при температурі 200 ° С, 25-30 хвилин.
Бекон повинен зарум’янитися, але не підгоріти.
Викладаємо на тарілку, за бажанням додаємо мариновану цибулю із зеленню та подаємо на стіл.
Закуска хороша і в гарячому, і в охололому вигляді.
Відеоурок