Цікаве

М’ясна закуска в беконі

Продукти для блюда

  • фарш (будь-який) — 800 гр.
  • цибуля — 1 шт.
  • сухарі мелені — 5 ст.
  • кріп свіжий
  • сир – 50 гр.
  • сіль
  • чорний перець
  • бекон с/к
  • олія — ​​1 ст.л.
  • лимонний сік – 1 ст.л.
  • мед — 1,5 ч.л.
  • паприка — 1/2 ч.л.
  • перець чорний – 1/2 ч.л.
  • соєвий соус – 3 ст.л.
  • часник — 3 зубчики

Як готувати?

У миску вливаємо соєвий соус, олію, лимонний сік, мед.

Видавлюємо часник через прес, додаємо солодку паприку та трохи меленого перцю.

Перемішуємо.

Будь-який фарш змішуємо з меленими сухарями, подрібненою цибулею, кропом, сиром сіллю та перцем до смаку.

Формуємо 28 кульок приблизно по 30 г.

Кульки з фаршу змащуємо підготовленим соусом, загортаємо в скибочки бекону, викладаємо на лист, застелений пергаментом.

Зверху знову змащуємо соусом.

Соус дає не лише чудовий смак, а й колір.

Запікаємо при температурі 200 ° С, 25-30 хвилин.

Бекон повинен зарум’янитися, але не підгоріти.

Викладаємо на тарілку, за бажанням додаємо мариновану цибулю із зеленню та подаємо на стіл.

Закуска хороша і в гарячому, і в охололому вигляді.

Відеоурок

Back to top button