Ліниві чебуреки — швидкий рецепт
Содержание
Продукти для блюда
- фарш 400 гр.
- цибуля 2 шт.
- зелень петрушки
- сіль, чорний перець
- лаваш
- яєчний білок
- вода 100 мл.
- олія для смаження
Як готувати?
Сьогодні готуємо швидко та смачно, буде м’ясна начинка з фаршу. І замість тесту візьмемо лаваш.
Гора лінивих чебуреків за кілька хвилин!
З тестом ми сьогодні схитруємо, а ось начинку зробимо саму чебуречну.
Фарш, дрібнонарізану цибулю та зелень.
Ще для соковитості додамо трохи холодної води.
Все нарізаємо, перемішуємо, на свій смак додаємо в начинку сіль і чорний перець.
На кожну заготовку з лаваша викладаємо фарш, не намагайтеся багато покласти, не прожариться.
У мене лаваш вже круглий, дуже зручно.
Краї лаваша змастимо яєчним білком, щоб чебурек добре склеївся і начинка не випливала.
Смажимо чебуреки на сковороді, у невеликій кількості олії.
З двох боків, до золотистої скоринки.
Якщо зробили все правильно, чебуреки надуватимуть на сковороді як справжні.
До таких чебуреків роблю швидкий соус, натираю помідори без шкірки.
Додаю ложечку аджики та сіль.
Швидко та дуже смачно! Повторюйте на здоров’я!
Відеоурок