Цікаве

Лікарі пояснили, як зміцнити імунітет весною

Сік квашеної капусти забезпечує організм важливими речовинами — вітаміном В12, бета-каротином, фолієвою кислотою, пише 1NEWS з посиланням на Час-Дій.

Регулярне пиття соку дає чотири позитивні ефекти для здоров’я. Про це розповіли німецькі дієтологи. 

Забезпечує вітамінами. Квашена капуста — дуже велике джерело вітамінів. Крім вітаміну С, який володіє антиоксидантною дією і зміцнює імунну систему організму, вона також містить вітамін К, необхідний для здорових процесів згортання крові та гарного стану кісток. Ще один вітамін – B12 підтримує здоров’я нервової системи. Інші компоненти — фолієва кислота і бета-каротин.

Забезпечує мінералами. Квашена капуста і сік з неї також містять багато мінералів, включаючи калій, магній і кальцій. Їх позитивний ефект полягає позитивному впливі на серце, стан кров’яного тиску, нервів, м’язів та кісток.

Зміцнює імунітет. Молочнокислі бактерії соку квашеної капусти можуть діяти як природні пробіотики, які очищають кишкову флору і заважають заселятися патогенам. Результат — хороше травлення і сильний імунітет.

 

 

Back to top button