Цікаве

Лікарі повідомили, кому корисно пити пиво

Медики Лондонського університету з’ясували, чи корисно для здоров’я пиво, пише 1NEWS з посиланням на lenta.ua.

З’ясували вчені і норму цього алкогольного напою, яку не можна перевищувати.
Виявилося, що в тиждень достатньо випивати 3-4 порції пива – це 0,7 літрів на сім днів. Так, людина може майже на третину поліпшити деякі показники свого здоров’я.

Пиво благотворно діє на суглоби і імунітет. Завдяки мінералам і вітамінам, які містяться в якісному пиві, можна запобігти розвитку ревматоїдного артриту.

Також даний алкогольний напій допомагає зберегти здоров’я зубів і ясен. За рахунок антибактеріальних властивостей в порожнині рота вбиваються різні шкідливі мікроорганізми. Саме тому у людей, які люблять пиво, рідко буває парадонтоз. Безумовно, потрібно також ретельно стежити за гігієною, чистити зуби не менше 2 разів на день.

Пиво також покращує кровообіг, що добре впливає на зір. За даними дослідження, ризик розвитку катаракти знижується майже на 40%. Цьому сприяють також антиоксиданти.

Даний алкогольний напій виводить токсини з організму, а також допомагає знизити ризик утворення каменів в нирках.

Лікарі попереджають, що важливо купувати якісне пиво, а не те, що зроблено з дешевої сировини. Також не варто пити його занадто часто, оскільки ніякого позитивного ефекту в такому разі не буде. Навпаки, почнеться гормональний збій, погіршиться пам’ять та інші функції організму. Тіло почне старіти швидше.

 

 

 

Back to top button