Цікаве

Леся Нікітюк показала, як відсвяткувала 36-річчя і похизувалася подарунками

Леся Нікітюк являється не лише відомою телеведучою, а й блогеркою. За телезіркою слідкують понад 4 мільйони підписників у її Інстаграм-блозі. Там Нікітюк регулярно публікує свіжі фото та ділиться моментами зі свого творчого та особистого життя.

19 жовтня Леся Нікітюк відсвяткувала 36-й день народження і, звісно, поділилися зі своїми підписниками кадрами зі святкування. Так, у цей день іменинниця мала приголомшливий вигляд. Леся обрала обтислу мінісукню чорного кольору з прозорими вставками. Свій образ Нікітюк доповнила крупними локонами і яскравим макіяжем. Телезірка виглядала просто неймовірно.

Де і з ким святкувала іменинниця свій день народження невідомо, адже Леся залишила це поза кадром. Та телеведуча вирішила похизуватися величезною кількістю розкішних букетів квітів, які їй подарували і повітряними кульками.

У звичній для себе манері Леся Нікітюк подякувала своїм прихильникам, які засипали її привітаннями та побажаннями.

Прокинулась здорова, щаслива, з перстнем на пальці, чоловіком і двома дітьми… Все так, як ви мені побажали,

– в жартівливій формі написала Леся.

Також Нікітюк зазначила, що хоче передати всі ці букети у лікарні, щоб вони порадували ще когось, крім неї.

З вашого дозволу, я передаю це все до лікарні. Кульки для дітей, квіти нехай прикрасять кабінети лікарів,

– написала Нікітюк.

До слова, Лесі Нікітюк недарма всі прихильники бажають чоловіка та дітей, адже у свої 36 років телеведуча досі самотня. Сама Леся не приховує, що мріє стати дружиною і матір’ю та не знаходиться той самий чоловік, з яким би вона хотіла пов’язати своє життя. За словами Лесі, вона має складний характер, амбіції і популярність. Саме це відлякує більшість чоловіків. Тому телеведуча досі самотня.

Back to top button