Цікаве

Китайський гороскоп для Півня на 2021-й: чого чекати

Для народжених у рік Півня 2021-й обіцяє бути вдалим і в кар’єрі, й у фінансах, і в особистому житті. Для досягнення усіх поставлених цілей доведеться трудитися, однак цьому завжди сприятиме удача.

Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка склала гороскоп для Півня (1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017) на прийдешній рік. Вона наголосила, що разом із тим, це не означає, що можна сидіти на місці й очікувати, поки вам на голову впадуть шалені багатства та неймовірна удача, передає 1News.

Все ж доведеться трудитись, але це не буде тяжка праця з ранку до світанку. Просто час від часу ви саме у час найбільшої віддачі опиняєтесь у потрібний час і в потрібному місці, потрапляєте на очі керівництва, преси чи інших відповідальних людей. Вас вчасно помічають і складають про вас якнайкраще враження, ще й іншим переповідають. А звідси вже й починається смуга вдалих подій.

Залишок зими ви проведете у роздумах та плануванні, намагаючись зрозуміти, куди далі рухатись, збираючи чужий досвід та аналізуючи ймовірні напрями. Це буде досить спокійний зовні період, але всередині вас відбувається справжня революція.

Весна – час активних дій, ви весь час перебуваєте на видноті, багато спілкуєтесь із потрібними людьми, навіть виступаєте перед народом і загалом досягаєте неабияких успіхів та перемог, особливо в усьому, що стосується публічних виступів та роботи з широким загалом. Словом, ви стаєте відомими і навіть популярними, і це сприяє вашому подальшому успіху та заробіткам.

Тепла пора року більше підходить для відпочинку, але він буде досить активним, та ще й гуртовим. Тобто ви знову опинетеся посеред людей і можете там зайняти лідерські позиції, тобто самі все організовуєте, згуртовуєте народ і на цьому піднесенні весело і змістовно проводите час, заробляючи водночас досить непогані гроші.

А от під кінець року ви вже можете розраховувати і на дивіденди, коли активності від вас може і не буде, але за вас усе працює, приносячи вам і гроші, і славу, і нові можливості. І це буде саме той щасливий випадок, як всі уявляють – вам шалено щастить, а ви для цього, здається, нічого і не робите.

Джерело: Обозреватель

Back to top button