Цікаве

Квартири у житловому комплексі AUROOM TOWER*

Сучасний підхід у будівництві вже перестав базуватися на простому та банальному зведенні об’єкта. Конкуренція вимагає створення житлових комплексів, які дозволять мешканцям постійно відчувати комфорт та естетичну насолоду від краєвидів.

Компанія AUROOM прагне принести користь жителям міста, модернізувати та покращити навколишнє середовище завдяки гармонійному поєднанню сучасної архітектури та природного оточення. Тому сім’ям, які вирішили купити квартиру під Голоском, пощастило відчути на собі усі переваги будівельного комплексу AUROOM TOWER.

Особливості квартир

У комплексі AUROOM TOWER можна придбати звичайні та дворівневі квартири, які оснащені системою індивідуального опалення. Разом з панорамними енергоощадними вікнами та утепленими стінами це дозволяє насолоджуватися теплом навіть у найсильніші морози та не переплачувати за комунальні послуги.

До інших переваг квартир у житловому комплексі AUROOM TOWER належать:

Великі комфортабельні балкони та лоджії. Завдяки панорамному склінню вони не заважають насолоджуватися краєвидом, а також не перешкоджають проникненню сонячного світла до приміщення. Двокамерні склопакети не пускають холод, вітер та пил до оселі.
Наявність усіх необхідних лічильників та вмонтованих приладів для фільтрації води.
Оснащення системи опалення та гарячого водопостачання двоконтурним газовим котлом, потужність якого складає 24 кВт.
Планування квартир розроблено згідно з сучасними вимогами, що надає мешканцям можливість втілювати власні дизайнерські задуми.

Переваги будівель

Остов будинків сформовано із залізобетонних блоків, а стіни викладено з міцної цегли та утеплено мінеральною ватою.

До інших переваг будівель належать:

безшумні ліфти;
наявність підземного та гостьового паркування;
озеленення парків, скверів та інших зон відпочинку;
зовнішнє освітлення;
обладнані зони відпочинку для дітей та дорослих;
наявність комерційних приміщень у зоні досяжності.
Увесь житловий комплекс Auroom Tower гармонійно вписується у навколишній ландшафт. Тому дорога додому стає справжнім сеансом релаксації, яка дозволить розслабитися та насолоджуватися життям.

Де придбати

Щоб придбати квартиру у комплексі від AUROOM, слід звернутися до відділу продажів. З описанням житлових об’єктів можна ознайомитися на сайті компанії. Також у потенційних покупців є можливість отримати безкоштовну консультацію від торгового представника, який відповість на усі питання, допоможе розрахувати вартість житла, а також суму платежів у випадку оформлення кредиту або розстрочки.

Перший внесок становить не менш 50% від повної вартості квартири. Крайній термін виплати становить день здачі житлового будинку в експлуатацію. Для однокімнатних квартир термін виплати повної суми вартості становить шість місяців. Для квартир з більшою кількістю кімнат цей термін збільшується до дев’яти місяців.

*на правах реклами

Back to top button