Цікаве

Квартиру Керрі Бредшоу можна орендувати на Airbnb: скільки коштує

Збулася мрія багатьох шанувальниць серіалу “Сексу у великому місті”. Відому квартиру головної героїні Керрі Бредшоу тепер можна орендувати на Airbnb.

Хоча у серіалі апартаменти модниці знаходяться у Верхньому Іст-Сайді, у реальному житті орендувати житло можна в районі Челсі у Нью-Йорк, передає 1News.

Винайняти квартиру можна всього за 23 долари (близько 620 грн) за добу. Ціна символізує 23 роки, які минули з моменту виходу шоу в ефір.

 

Квартира Керрі Бредшоу

 

Як сказано на Airbnb, гості зможуть забронювати проживання, починаючи з понеділка, 8 листопада. Їх оберуть у порядку черги.

 

Крім того, кожного гостя привітає сама Сара Джессіка Паркер, хоч і віртуально. На всіх постояльців чекатиме улюблений коктейль героїнь “Космополітен”, можливість приміряти речі з гардеробу Керрі, створених знаменитою стилісткою Патрісією Філд.

Квартира Керрі Бредшоу

 

Також гості зможуть отримати консультацію від відомого стиліста з Нью-Йорка та модну фотосесію.

 

 

Сара Джессіка прокоментувала:

Персонаж Керрі Бредшоу близький і дорогий моєму серцю, повернення в її світ та продовження історії “Секса у великому місті” – справжнє щастя. Я дуже рада, що наші глядачі побачать Нью-Йорк очима Керрі, і вперше буквально поживуть у її шкурі.

Джерело: Сьогодні

Back to top button