Цікаве

Кращі сукні з червоної доріжки Оскара за всю історію

В ніч з 25 на 26 квітня відбулася 93-тя церемонія нагородження премією “Оскар-2021”. В цьому році івент був у новому форматі – з прямими включеннями з кінотеатру “Долбі” в Лос-Анджелесі та супутніх майданчиків по всьому світу.

Переглянувши фотоархів “Оскара” з найпершої церемонії, 1News показує десятку найкращих суконь за всю історію премії, щоб показати вам.

ТОП-10 найкращих суконь за всю історію “Оскара”

Мерилін Монро (1951 рік)

 

Мерлін Монро Фото: worldcelebritydress.com

Мерлін Монро

 

Ікона Голлівуду Мерілін Монро завжди відрізнялася приголомшливими і блискучими образами. У 1951 році актриса з’явилася на червоній доріжці “Оскара” в чорній пишній сукні з глибоким декольте, запозичене з гардероба студії Fox. Блондинка, яка жодного разу не була номінована на “Оскар”, вручала статуетку Томасу Моултон.

Грейс Келлі (1955 рік)

 

Грейс Келлi

Грейс Келлi

 

У 1955 році знаменита актриса отримала свій перший і єдиний “Оскар”. На церемонії нагородження Грейс Келлі з’явилася в сатиновій сукні холодного блакитного відтінку, доповнивши образ високими рукавичками і сумочкою на тонкому ланцюжку. Цей лук вже багато років вважається одним з найелегантніших.

Мадонна (1991 рік)

 

Мадонна

Мадонна

Поп-королева блищала на 63-й церемонії в образі Мерилін Монро. Її супроводжував Майкл Джексон. Ймовірно, вихід цієї пари став найнезабутнішим моментом того вечора. На Мадонні була біла сукня, що облягає з блискітками, хутряне боа, діамантові прикраси і платинові кучері. Справжня голлівудська діва 50-х!

Вайнона Райдер (1996 рік)

 

Вайнона Райдер

Вайнона Райдер

 

І хоча на самій церемонії Вайнона Райдер була в чорній відвертій сукні, її вбрання з вечірки з приводу 67-ї премії “Оскар” було значно яскравішим.

Джулія Робертс (2001 рік)

 

Джулія Робертс

Джулія Робертс

 

У 2001 році Джулія забрала статуетку в номінації “Краща жіноча роль”. На церемонії актриса була в чорній сукні з білими смугами і пишною спідницею від Valentino. Справжня красуня!

 

Шарліз Терон (2004 рік)

 

Шарлiз Терон

Шарлiз Терон

На 76-й церемонії “Оскара” Шарліз Терон також обрала зачіску “в стилі Мерилін”. Однак вона зовсім не виглядала, як копія зоряної колеги. Актриса одягла блискучу сукню від Dior кольору слонової кістки, яке приголомшливо пасувало її засмаглій шкірі.

Камерон Діаз (2010 рік)

 

Камерон Дiаз

Камерон Дiаз

 

Попелюшка чи фея? Камерон Діаз виглядала дивно в золотій сукні від дизайнера Оскара де ла Рента, яке так красиво поєднується з її ідеальними локонами!

Анджеліна Джолі (2012 рік)

 

Анджелiна Джолi

Анджелiна Джолi

 

Класичний образ, який підкорив усіх. Чорна сукня від Versace з ефектним розрізом – його хотіли приміряти всі модниці. Тут слова зайві.

Леді Гага (2014 рік)

 

Ледi Гага

Ледi Гага

 

На червоній доріжці Леді Гага позувала в шикарній сукні-бюстьє ніжно-рожевого відтінку з графічним принтом і вертикальною вишивкою. Вбрання від Versace ідеально підкреслило фігуру Гаги.

Марго Роббі (2016 рік)

 

Марго Роббi

Марго Роббi

 

У 2016 році всі обговорювали золоту сукню австралійки Марго Роббі на “Оскарі”. І це не дивно. Вбрання від Tom Ford підкреслило красу актриси якнайкраще.

Ми не могли пройти повз вбрання Жанель Моне з “Оскара-2020”, яке стало найобговорюванішим в мережі. Актриса викликала фурор на червоній доріжці в сукні від Ralph Lauren, розшитій кристалами!

Вбрання Жанель Моне від Ralph Lauren

Вбрання Жанель Моне від Ralph Lauren

Джерело: Сьогодні

 

Back to top button