Котлети з м’ясного фаршу по-домашньому
Содержание
Продукти для блюда
- м’ясний фарш 600 гр.
- цибуля 1 шт.
- картопля 2 шт.
- часник 2-3 зуби.
- олія 2 ст.л.
- коріандр
- кмин
- суміш перців
- сіль
- пшеничне борошно
Як готувати?
Викладаємо у велику миску шістсот грамів заздалегідь приготовленого м’ясного фаршу на ваш смак, потім дрібно нарізаємо одну головку цибулі, два-три зубчики часнику і викладаємо в миску з фаршем.
Натираємо на дрібній тертці дві середні картоплі, яку потім викладаємо в загальну миску, потім додаємо в миску за смаком сіль, коріандр, зіру, суміш із перців, чорний мелений перець і добре перемішуємо між собою всі інгредієнти до однорідної маси, після чого даємо настоятися фаршу п’ятнадцять-двадцять хвилин.
Наливаємо в поставлену на плиту сковороду дві столові ложки олії, яку потім нагріваємо на середній температурі плити.
З приготовленого м’ясного фаршу формуємо котлети потрібного розміру та обвалюємо їх у невеликій кількості пшеничного борошна.
Викладаємо обвалені в борошні котлети в сковороду з добре прогрітою рослинною олією і обсмажуємо їх з одного боку чотири хвилини, після яких котлети перевертаємо і прикривши сковороду кришкою продовжуємо їх обсмажувати на малій температурі плити десять-п’ятнадцять хвилин до повної готовності. і подаємо до столу.
Готуємо смачно, готуємо просто, готуємо найсмачніші домашні котлети з м’ясного фаршу зі спеціями без яєць вдома разом! Приємного Всім апетиту Дорогі друзі!