Цікаве

Котлети з м’ясного фаршу по-домашньому

Котлети з м’ясного фаршу по-домашньому

Содержание

Продукти для блюда

  • м’ясний фарш 600 гр.
  • цибуля 1 шт.
  • картопля 2 шт.
  • часник 2-3 зуби.
  • олія 2 ст.л.
  • коріандр
  • кмин
  • суміш перців
  • сіль
  • пшеничне борошно

Як готувати?

Викладаємо у велику миску шістсот грамів заздалегідь приготовленого м’ясного фаршу на ваш смак, потім дрібно нарізаємо одну головку цибулі, два-три зубчики часнику і викладаємо в миску з фаршем.

Натираємо на дрібній тертці дві середні картоплі, яку потім викладаємо в загальну миску, потім додаємо в миску за смаком сіль, коріандр, зіру, суміш із перців, чорний мелений перець і добре перемішуємо між собою всі інгредієнти до однорідної маси, після чого даємо настоятися фаршу п’ятнадцять-двадцять хвилин.

Наливаємо в поставлену на плиту сковороду дві столові ложки олії, яку потім нагріваємо на середній температурі плити.

З приготовленого м’ясного фаршу формуємо котлети потрібного розміру та обвалюємо їх у невеликій кількості пшеничного борошна.

Викладаємо обвалені в борошні котлети в сковороду з добре прогрітою рослинною олією і обсмажуємо їх з одного боку чотири хвилини, після яких котлети перевертаємо і прикривши сковороду кришкою продовжуємо їх обсмажувати на малій температурі плити десять-п’ятнадцять хвилин до повної готовності. і подаємо до столу.

Готуємо смачно, готуємо просто, готуємо найсмачніші домашні котлети з м’ясного фаршу зі спеціями без яєць вдома разом! Приємного Всім апетиту Дорогі друзі!

Відеоурок

Back to top button