Цікаве

Користувачі Facebook зможуть знімати кліпи, заробляючи на цьому: що відомо

Facebook анонсує впровадження абсолютно нових можливостей для аудіокомунікації. Причому, такі функції будуть зроблені дуже професійно, але, як кажуть в компанії, абсолютно зрозумілі для рядового користувача.

Про це повідомляє 1News.

Головна фішка нової функції – музичний супровід публікацій. Крім того, можна буде застосовувати різні голосові ефекти. А ще очікується, що запис навіть в галасливому місці буде в підсумку звучати дуже чисто завдяки новому функціоналу.

 

Нові функції Facebook

 

Але в Facebook вирішили піти ще далі, розробляючи ще один сервіс під назвою Soundbites. Ця функція дозволить створювати звукові ефекти. У компанії говорять, що спеціальна група авторів почне тестувати цю функцію в наступні кілька місяців, а потім вона буде доступна всім бажаючим.

А ще користувачів Facebook чекає впровадження функції подкастів, які можна буде переглядати, не виходячи з програми соціальної мережі. Зараз мільйони користувачів підключені до сторінок подкастів на Facebook, але, щоб їх переглянути потрібно вийти з програми. Надалі цього робити не потрібно буде.

Уже влітку анонсують запус Live Audio Rooms. Ця функція аудіокомнати допоможе в голосовому режимі спілкуватися користувачам різних груп. Тобто, певна спільнота людей зможе обговорювати цікаві для них питання в закритому від інших груп режимі.

Всі ці додатки Facebook хоче монетизувати. Наприклад, творців звукозаписів можна буде підтримати фінансово. До того ж за вхід в ті чи інші аудіокомнати можна буде стягувати плату.

Джерело: сторінка блога Facebook

Back to top button