Цікаве

Корпорація «Біосфера» запускає міжнародну експортну кампанію Support Ukrainians у Румунії

Корпорація «Біосфера» за підтримки Посольства України в Румунії розпочинає міжнародну благодійну ініціативу Support Ukrainians у Румунії. 29 вересня 2022 року в Бухаресті відбулася прес-конференція з нагоди запуску ініціативи.

Кампанія Support Ukrainians — ініціатива корпорації «Біосфера», одного з найбільших в Україні виробників та дистриб’юторів товарів для дому та засобів гігієни, спільно з провідними європейськими рітейлерами та дистриб’юторами.

Метою проєкту є допомога українським дітям, які постраждали від війни Росії в Україні, а також підтримка української економіки та виробників у ці складні часи.

Важливою складовою кампанії є благодійність. З цією метою корпорація «Біосфера» співпрацюватиме з ЮНІСЕФ в Україні та з кожної одиниці проданої продукції у рамках ініціативи в Румунії, передаватиме 30 бані на допомогу українським дітям.

Кампанію вже з великим успіхом запустили в Хорватії, Литві, Латвії та Естонії. Станом на середину вересня 2022 року зібрані пожертви перевищили 25 000 євро та були направлені на допомогу українськім дітям.

У рамках ініціативи в магазинах найбільших європейських мереж будуть організовані спеціальні полиці з українською продукцією корпорації «Біосфера», щоб залучити покупців до придбання товарів українського виробництва. Купуючи товари ТМ Vortex, румунські покупці отримають не тільки високоякісну продукцію, а й допоможуть українським дітям.

Коментуючи запуск кампанії, засновник та СЕО корпорації «Біосфера», Андрій Здесенко зазначив, що ідея проекту виникла в перші дні війни Росії в Україні. «Для Біосфери важливо не лише збільшити наш експорт, щоб підтримати виробництво в Україні, але й очолити соціальну місію зі значним впливом. Частину прибутку ми будемо передати на допомогу українським дітям. Мені приємно, що кампанія отримує масу позитивних відгуків від європейських покупців та наших партнерів, та всі ми об’єднано допомагаємо українським дітям».

«Підтримувати українців, особливо дітей, у такі важкі для України часи дуже важливо. Ми вдячні корпорації «Біосфера» за таку ініціативу і раді її підтримати. Ми також дуже раді, що румунські дистриб’ютори та роздрібні мережі приєднуються до кампанії. Це ще один прояв солідарності та дружньої підтримки України Румунією у надзвичайно важкій боротьбі з російським агресором, боротьбі за свободу та незалежність України, Європи та демократичної світової спільноти», – пан Ігор Прокопчук – Надзвичайний Посол та повноважний представник України в Румунії.

Участь у пресконференції з нагоди запуску кампанії в Румунії взяли:: Надзвичайний і Повноважний Посол України в Румунії, Голова Представництва Європейської Комісії в Румунії, представник Посольства США в Бухаресті, Державний секретар Міністра підприємництва та туризму, Директор Департаменту закордонних справ Торгово-промислової палати Румунії, представник ЮНІСЕФ у Румунії, а також представники бізнесу та роздрібної торгівлі.

Back to top button