Цікаве

Королева засмучена, а принци лютують: реакція членів королівської сім’ї на заяву Гаррі і Меган

Вчора, 8 січня, герцоги Сассекські буквально шокували публіку рішенням скласти королівські обов’язки. Букінгемський палац відразу прокоментував заяву Меган Маркл і принца Гаррі. Тепер же стало відомо, як на рішення герцогів відреагували королева Єлизавета ІІ, принци Чарльз і Вільям.

Так, як повідомляє 1News, королева “глибоко засмучена” заявою свого онука і його дружини, а принци Чарльз і Вільям прийшли в лють. За словами високопоставленого джерела, заява герцогів Сассекських не повинна була з’явитися в Мережі, і остаточне обопільне рішення з цього питання між Меган Маркл, принцом Гаррі та іншими членами королівської сім’ї прийнято не було.

Меган Маркл і принц Гаррі

Меган Маркл і принц Гаррі

“Їхня заява не була узгоджена ні з ким. Це порушує весь протокол. Це оголошення війни родині. Є лють через те, як вони це зробили, не замислюючись про наслідки. Королева глибоко засмучена. Принц Вельський і герцог Кембриджський напружені від люті. Придворні не можуть у це повірити. Є так багато запитань, що залишилися без відповіді, але вони вже зробили заяву, і зробили це, не замислюючись ні про кого іншого. План був такий, щоб обговорити це і виробити спосіб, який працює для всіх у сім’ї”, – передає видання слова джерела.

Є також інформація, що останньою краплею для Гаррі та Меган став офіційний випуск нового королівського портрета з зображенням королеви, принца Чарльза, принца Вільяма і принца Джорджа.

Королева Єлизавета ІІ, принци Чарльз, Вільям і Джордж

Королева Єлизавета ІІ, принци Чарльз, Вільям і Джордж

“Ця світлина стала яскравим свідченням того, що Гаррі і Меган не вважають частиною сім’ї. З їхньої точки зору, з цього моменту їм не було сенсу залишатися”, – говорить джерело.

Джерело: The Sun

Back to top button