Цікаве

“Копняк під зад”: столітня канадка поділилася своїм секретом довголіття

Незважаючи на те, що чоловік і двоє з п’яти її дітей уже померли, жінка у свої 100 років зберегла силу духу та смак до життя.

Подробиці

Мешканка Канади Евелін Рід відсвяткувала 100-річний ювілей 8 листопада. Довгожителька поділилася своєю думкою про те, що допомогло їй прожити таке довге життя та зберегти інтерес до нього, пише портал Elliot Lake Today.

Евелін народилася в 1921 році в місті Ліндсі, Онтаріо, і в 1942 вийшла заміж за Джона Емері Ріда. Пара познайомилася на танцях, і з того часу у вільний від роботи час вони намагалися танцювати.

Невдовзі після весілля вони працювали на підприємствах оборонної промисловості. Під час війни Евелін виготовляла паски для армійських рюкзаків.

Після війни Евелін із чоловіком купили ферму, вирощували овес та розводили курей. Тут не було електрики, зате Евелін мав власний сад. На фермі у них народилося п’ятеро дітей, двоє з яких згодом померли.

Переїхавши до міста, Евелін стала працювати у мережевий косметичній компанії і навіть ставала найкращим співробітником. Також вона допомагала по роботі своєму чоловіку, який був кур’єром. Вони збудували новий будинок. Незадовго до свого 65-річчя Джон помер від раку.

Евелін водила автомобіль і активно грала у шаффлборд, доки три роки тому не зламала ногу.

Секретом свого довголіття Евелін вважає постійну та різноманітну роботу, яку їй довелося виконувати у своєму житті.

“Просто дайте собі копняк під зад і продовжуйте”, – порадила довгожителька з усмішкою.

Back to top button