Цікаве

Конотопська відьма за перший вікенд прокату зібрала майже 12 млн гривень

Конотопська відьма за перший вікенд прокату зібрала майже 12 млн гривень

Фото: film.ua
Фільм зібрав 11 960 941 гривню

Фільм Конотопська відьма зібрав майже 12 мільйонів гривень за перші чотири дні прокату, підтвердивши інтерес українців до вітчизняного кіно.

Фільм Конотопська відьма режисера Андрія Колесника, який стартував в українських кінотеатрах 22 серпня, за перші чотири дні прокату зібрав 11 960 941 гривню. Про це повідомила пресслужба Film.UA у соціальних мережах.

За перший вікенд продано 72 657 квитків.

Кінокомпанія висловила подяку кінотеатрам за численні сеанси Конотопської відьми та глядачам – за підтримку фільму.

“Вдячні усім глядачам з усієї України за заповнені зали, а особливо – незламним Києву, Одесі, Харкову, Сумам, Дніпру, Кривому Рогу, Миколаєву, Запоріжжю за те, що підтримуєте українське кіно навіть у найважчі часи”, – йдеться у повідомленні.

Варто нагадати, що у центрі сюжету – відьма з Конотопу, яка закохалася у звичайного хлопця та зреклася своїх чаклунських сил. Але з початком повномасштабної війни російські солдати захоплюють місто і жорстоко вбивають її коханого, тому вона вирішує помститися, повернувши свої сили, і спускає на вбивць свого обранця жахливі та криваві кари. Споглядаючи муки нападників, відьма впивається своєю люттю, вдаючись щоразу до ще більш жорстоких методів.

Раніше повідомлялося, що Netflix опублікував на своєму YouTube-каналі трейлер другої частини четвертого сезону Емілі в Парижі.

Вийшов офіційний трейлер фільму жахів Конотопська Відьма

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fifteen + 10 =

Back to top button