Цікаве

Конкурси на Новий рік 2022: розваги для дорослих і дітей

Конкурси – чудовий спосіб зустріти Новий рік великою компанією. Так, згідно з одною з прикмет: що веселіше відзначиш свято – то краще пройде прийдешній рік.

Спеціально для своїх читачів 1News підготував добірку веселих конкурсів для святкування настання 2022 року, у яких зможуть взяти участь як дорослі, так і діти.

“Збери пазл”

Цей конкурс буде цікавим і для дітей, і для дорослих. Учасників ділять на невеликі команди, після чого кожен одягає щільні рукавиці. Команди отримують нескладний пазл із невеликою кількістю деталей – переможе та, яка швидше збере картинку.

Новий рік – сімейне свято

 

“Хто крутіший”

У цьому конкурсі беруть участь чоловіки. На тарілку кладуть кількість варених яєць, що дорівнює кількості учасників. Гравцям кажуть, що їм потрібно по черзі розбити об своє чоло по одному яйцю і що одне з них сире, а решта – варені (насправді всі варені). Бажано, щоб учасників конкурсів було не більше ніж п’ять – інакше вони почнуть здогадуватися, що їх розігрують.

У новорічних конкурсах зможуть взяти участь як дорослі, так і діти

 

“Дегустатор”

Цей популярний конкурс підійде для компанії з дітьми. Учасникам із зав’язаними очима дають скуштувати різні новорічні страви, після чого їм потрібно розгадати рецепт. Додати веселощів до конкурсу можна, якщо дати учасникам незвичайне поєднання страв, наприклад салат із цукерками.

Чим веселіше відзначиш свято – тим краще пройде прийдешній рік.

 

“Знаки зодіаку”

Учасники конкурсу за жеребкуванням дістають картинки із зображенням знаків зодіаку (тварини за роками та знаки за місяцями), а потім за допомогою жестів та міміки показують їх. Ті, чиї пантоміми розгадають глядачі, нагороджуються призами.

Конкурси – чудовий спосіб зустріти Новий рік великою компанією

 

“Метання сніжків”

Для цього конкурсу потрібно виготовити “сніжки” зі зім’ятих листів. Такі сніжки учасники конкурсу, поділені на команди, кидають у кошик. Перемагає та команда, учасники якої здійснять найбільшу кількість влучень.

Веселі конкурси допоможуть зробити Новий рік незабутнім
Джерело: Обозреватель
Back to top button