Цікаве

Конкурент Mortal Kombat – анонсовано продовження легендарної серії Street Fighter – 1News


Фото з відкритих джерел

Разом з продовженням знаменитої серії студія анонсувала збірку своїх класичних файтингів

Capcom представила Street Fighter 6 — продовження легендарної серії файтингів. Відповідний тизер гри оприлюднили на Youtube.

Як зазначається, тиждень тому на сайті Capcom з’явився зворотний відлік до невідомої прем’єри. Багато користувачів справедливо вважали, що японська компанія представить ремейк Resident Evil 4. Раніше ЗМІ поділилися деталями оновленої версії хорора і назвали приблизні терміни анонсу. Гру нібито повинні представити в найближчі місяці, тому всі чекали побачити демонстрацію RE4. Проте, Capcom представила Street Fighter 6.

Анонс супроводжувався коротким кінематографічним тизером. У ньому показуються два бійці, які готуються почати поєдинок. Моделі персонажів оновили, тому складно точно сказати, хто саме демонструється на екрані. Імовірно, це Рю в своїй фірмовій червоній пов’язці і Люк.

Деталями Street Fighter 6 Capcom не поділилася. Японська компанія пообіцяла розповісти більше про гру найближчим літом. Разом з продовженням знаменитої серії студія анонсувала збірку своїх класичних файтингів. Вона називається Capcom Fighting Collection і включає відразу десять ігор.

1News за темою: У Netflix підтвердили вихід продовження “Гри у кальмара”

Нагадаємо, раніше cтарший виробничий менеджер NetherRealm Studios Джонатан Андерсен опублікував фотографію свого столу, на якому користувачі знайшли підтвердження розробки Mortal Kombat 12.

На зображенні присутня купа малюнків з персонажами з ігор компанії, а також видніються нижні частини двох моніторів з відкритими документами.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button