Цікаве

Концепція житлового комплексу на прикладі ЖК “Ярославів град”

В історичному центрі Києва будується новий житловий комплекс – “Ярославів Град“, в якому застосовуються надсучасні енергоефективні технології, завдяки яким власники квартир зможуть економити 50% на комунальних платежах.

 

Комплекс складається з п’яти окремих будинків різної висотності – від 5 до 19 поверхів. Кількість квартир становить 776, також передбачені офісні приміщення. Розуміючу гостру необхідність в торгівельній інфраструктурі, забудовник передбачив наявність в комплексі великого супермаркету, площею більше 2,5 тис. квадратних метрів. Окремо взято до уваги і питання з паркуванням. Під ЖК розташований двоповерховий підземний паркінг на 758 місць.

Родзинкою ЖК «Ярославів Град» є те, що візуально він повністю буде гармоніювати з історичними будинками району Львівської площі, при цьому будівлі побудовані в сучасному стилі. Фасад ЖК з вулиці Бульварно-Кудрявської виконаний з червоного каменю, на якому зображені портрети видатних українців – Ярослава Мудрого, Володимира Великого, Михайла Грушевського та інших.

У житловому комплексі приділили велику увагу системі безпеки. Зокрема, ЖК «Ярославів град» буде оснащений найсучаснішою системою відеоспостереження і контролю доступу на закриту територію. Доступ до паркінгу буде забезпечений тільки за електронними ключами власників авторизованих автомобілів. У кожному під’їзді буде професійна охорона і внутрішня служба безпеки з цілодобовим патрулюванням території.

Крім цього, в кожній квартирі буде кнопка екстреного виклику поліції і встановлена ​​сигналізація державної служби охорони Національної поліції України. Таким чином жителі ЖК «Ярославів Град» будуть забезпечені найвищим рівнем комфорту і безпеки.

Житловий комплекс буде комфортним для проведення дозвілля, а також забезпечений всією необхідною інфраструктурою:

– підземний супермаркет з окремим входом (заг. пл. 2760 кв.м.);
– SPA-салон;
– салон краси;
– перукарня;
– фітнес клуб;
– сучасні спортивні та ігрові майданчики (для дітей будь-якого віку);
– кафе;
– кондитерська;
– банківське відділення із зоною самообслуговування в режимі 24/7;
– аптека;
– пункт хімчистки;
– сучасний дитячий садок (заг. пл. 320 кв.м.) і будинок дитячої творчості.

У дворі комплексу передбачені зони для прогулянок, дитячі майданчики і місця для заняття спортом.

Прибирання території, вивезення сміття, організація і функціонування служб охорони, робота з благоустрієм та озеленення прибудинкової території, профілактика і обслуговування комунікаційних мереж, ремонт квартир, цілодобова диспетчерська служба – лише неповний спектр послуг сервісної служби, які будуть надаватися жителям ЖК «Ярославів Град».

Всі будинки побудовані за монолітно-каркасною технологією, стіни заповнені керамічними блоками 2НФ – це найпопулярніший стіновий матеріал, який отримав таке широке схвалення завдяки своїм унікальним позитивним технічним характеристикам. Фасад утеплений мінеральною ватою (15 см). Встановлено навісні вентильовані фасади з облицюванням керамогранітними плитами. Тому будинки будуть візуально красивими, дійсно теплими і комфортними для життя.

Продаж квартир стартувала 20 серпня 2017 року.

Також ми хочемо повідомити, що між забудовником, владою Києва і громадськість підписаний меморандум про виконання домовленостей, про що повідомляється на сайті мера Кличко. http://kiev.klichko.org/news/?id=2780

“Нарешті, досягнут компроміс, на якому наполягала громадськість, активісти и місцева влада. Ми довго вели переговори, переконували в необхідності дослухатися до думки громади, щоб зняти соціальну напругу довкола цього будівництва. І я сподіваюся, що домовленності будут віконані”, – зазначив після підписання документа мер Києва.

Виконання цих домовленностей, як зазначено в меморандумі, контролюватимуть представники громадськості.

А ми, в свою чергу, гарантуємо виконання своїх зобов’язань перед нашими інвесторами і запрошуємо вкласти гроші в нерухомість в центрі столиці України.

Заходьте на сайт yaroslavivgrad.com.ua вибирайте планування і порадуйте себе і своїх близьких подарунками.

Також ми вас чекаємо в центрі продажів за адресою вул.Бульварно – Кудрявська, 15, де ви зможете побачити хід будівництва, подивитися вибрані квартири і отримати повну консультацію наших фахівців.
Телефон: 0-800-300-787 Всі дзвінки безкоштовні.

До зустрічі.

*1News на правах реклами

Back to top button