Класичний рецепт пасти Болоньєзе
Насолодіться смаком справжніх спагетті Болоньєзе.
Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
- 2 ст. л. оливкової олії
- 400 г яловичини
- 1 цибуля, нарізати кубиками
- 2 зубчики часнику, нарізати
- 100 г моркви, натерти
- 2 х 400 г в’ялених помідорів
- 400 мл яловичого бульйону
- 400 г сирих спагетті
- сіль і перець
Приготування:
1. Нагріваємо велику сковороду на середньому вогні. Додаємо столову ложку оливкової олії і додаємо яловичий фарш і дрібку солі і перцю. Готуємо фарш до тих пір, поки він не стане золотистого кольору. Після обсмажування, переносимо фарш в миску і відставляємо.
2. Додаємо ще одну столову ложку масла в сковороду, на якій ви підсмажили в фарш. Додаємо цибулю і дрібку солі і обережно обсмажуємо протягом 5-6 хвилин, або до тих пір, поки вони не стануть пом’якшеними і напівпрозорими. Додаємо часник і смажимо ще 2 хвилини. Додаємо терту моркву, потім виливаємо фарш і весь сік назад в сковороду.
3. Додаємо помідори в каструлю і добре перемішуємо. Виливаємо бульйон, доводимо до кипіння і потім зменшуємо температуру, щоб все обережно кипіло протягом 45 хвилин або поки соус не стане густим і насиченим.
4. Для спагетті, нагріваємо велику каструлю з водою і додаємо дрібку солі. Варимо відповідно до інструкцій на упаковці. Як тільки спагетті будуть готові, зливаємо і додаємо до соусу. Добре перемішуємо і подаємо.