Цікаве

Класичний рецепт пасти Болоньєзе

Класичний рецепт пасти Болоньєзе

Насолодіться смаком справжніх спагетті Болоньєзе.

Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 400 г яловичини
  • 1 цибуля, нарізати кубиками
  • 2 зубчики часнику, нарізати
  • 100 г моркви, натерти
  • 2 х 400 г в’ялених помідорів
  • 400 мл яловичого бульйону
  • 400 г сирих спагетті
  • сіль і перець

Приготування:

1. Нагріваємо велику сковороду на середньому вогні. Додаємо столову ложку оливкової олії і додаємо яловичий фарш і дрібку солі і перцю. Готуємо фарш до тих пір, поки він не стане золотистого кольору. Після обсмажування, переносимо фарш в миску і відставляємо.

2. Додаємо ще одну столову ложку масла в сковороду, на якій ви підсмажили в фарш. Додаємо цибулю і дрібку солі і обережно обсмажуємо протягом 5-6 хвилин, або до тих пір, поки вони не стануть пом’якшеними і напівпрозорими. Додаємо часник і смажимо ще 2 хвилини. Додаємо терту моркву, потім виливаємо фарш і весь сік назад в сковороду.

3. Додаємо помідори в каструлю і добре перемішуємо. Виливаємо бульйон, доводимо до кипіння і потім зменшуємо температуру, щоб все обережно кипіло протягом 45 хвилин або поки соус не стане густим і насиченим.

4. Для спагетті, нагріваємо велику каструлю з водою і додаємо дрібку солі. Варимо відповідно до інструкцій на упаковці. Як тільки спагетті будуть готові, зливаємо і додаємо до соусу. Добре перемішуємо і подаємо.

Back to top button