Цікаве

Кіпр запроваджує нові правила в’їзду туристів із 15 грудня: що зміниться

Влада Кіпру вводить нові правила в’їзду для туристів із 15 грудня. Від мандрівників, що прибули в країну, вимагатимуть обов’язковий експрес-тест на коронавірус.

“Пасажири, які прибули до Республіки Кіпр, зобов’язані здати експрес-тест через 72 години після прибуття”, – повідомляє 1News. Зазначається, що тест для туристів буде безкоштовним, за наявності документа, який засвідчує особу, та посадкового талона.

Однак тих, хто вакцинований бустерною дозою, це правило не стосується.

Також запроваджують обов’язковий карантин у державних карантинних центрах для всіх громадян, у яких виявили штам “Омікрон” або будь-який інший вид його мутації.

Крім того, з 15 грудня 2021 року по 30 січня 2022 року тільки вакциновані мандрівники, щонайменше з першою дозою, за наявності негативного результату експрес-тесту або ПЛР-тесту, зможуть мати доступ до громадських заходів: ювілеї, хрестини, відвідування ресторанів та кафе.

Кіпр
А різдвяні заходи, які організовані приватними компаніями, організаціями та асоціаціями у приміщеннях та просто неба, на Кіпрі зовсім скасували, якщо вони проводяться без дотримання протоколів.
Back to top button