Цікаве

Кемерон Діас повертається в кіно після тривалої перерви

Кемерон Діас повертається в кіно після тривалої перерви

Фото: instagram.com/camerondiaz
Зірка вирішила повернутися в кіноіндустрію

Кемерон Діас пояснила свою 10-річну перерву в кар’єрі. Акторка обрала сім’ю, але повертається до кіно у нових проєктах.

Кемерон Діас, відома американська акторка, розповіла чому взяла тривалу перерву у своїй кар’єрі. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Зірка на десять років відійшла від знімального майданчика, щоб зосередитися на побудові щасливого сімейного життя. Останньою її роботою став фільм Енні у 2014 році, після чого Діас вийшла заміж за музиканта Бенджі Меддена і народила двох дітей.

“Це було чимось, що я просто мала зробити. Мені здавалося, що це правильне рішення, щоб повернути собі своє власне життя, і мені просто було начхати на все інше. Нічия думка, нічий успіх, нічия пропозиція, ніщо не могло змінити мого рішення подбати про себе і побудувати те життя, яке я дійсно хотіла мати”, – поділилася Діас.

Попри відсутність на екранах, акторка не сиділа без діла. Вона написала дві книги про здоров’я і запустила бренд органічного вина Avaline.

Проте повністю прощатися з кіно Діас не планувала. Вона вже знялася у комедійному бойовику Netflix Знову у справі, прем’єра якого запланована на січень 2025 року. Крім того, вона озвучить нову частину Шрека і веде переговори про участь у комедії з Кіану Рівзом.

Раніше повідомлялося, що актор Єн Сомерхолдер не знімався вже понад п’ять років, і в новому інтерв’ю пояснив причину свого відходу з кіноіндустрії.

Aerosmith оголосили про припинення гастрольної діяльності

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one × 4 =

Back to top button