Цікаве

Катя Репяхова показала, скільки витрачає за одне лише паркування авто

За таку майже фанатичну пристрасть розповідати найдрібніші деталі приватних подій її багато хто критикує. Але Катерину це не бентежить: вона розповідає все, як є, аж покроково та ще й викладає чеки своїх розрахунків.

Така постійна робота на публіку не здається дивною, бо якось в одному з інтерв’ю вона зізналась, що блогерство приносить їй дохід від 150 до 200 тисяч гривень на місяць.

Враховуючи те, що, за її словами, доходи її чоловіка значно більші, ніж її, то не варто дивуватися тому, що ця жінка може собі дозволяти жити, як кажуть, на широку ногу, й хизуватися цим: вона часта гостя всіляких курортів, їздить на дорогому авто й таке інше. Хоча, все пізнається у порівнянні…

Обирає бути щасливою

Катерина Репяхова нещодавно розповіла у своєму інстаграмі, як весело проводила час на курорті в Туреччині. Саме тоді сталися жахливі події в країні, де проживає сестра блогерки з малолітніми дітьми. Користувачі соцмережі дорікнули Каті за невідповідну поведінку. Але Катерина на це заявила, що “обирає бути щасливою” за будь-яких обставин, а тим, хто вважає інакше, вона порадила “звернутися до психологів та відписатися на певний час від блогерів”.

“Немає з вами іншого життя, щоб відкладати це”,- резюмувала жінка.

Днями Катерина знову  детально розповіла про повернення з курорту та зустріч з чоловіком. Радість від зустрічі батька та сина просто зашкалювала: батько зацілував синочка. Катерині чоловік подарував коштовний букет.

Back to top button