Цікаве

Кароль представила чуттєву пісню та кліп на неї

Кароль представила чуттєву пісню та кліп на неї

Фото: instagram.com/tina_karol
Тіна Кароль

Зірка зазначила, що головна суть її нової роботи полягає у культурній експансії української музики до світової аудиторії.

Українська співачка Тіна Кароль випустила нову пісню Honey & Мед. Заразом вона представила чуттєвий кліп на музичну композицію. Ролик опублікований на YouTube.

Варто зазначити, що співачка вперше у своїй кар’єрі заспівала двома мовами в одній пісні – англійською та українською.

Режисером кліпу виступив український режисер Генрі Ліпатов. Він відомий співпрацею зі світовими зірками, до прикладу, Емінемом і Дженніфер Лопес.

“Пісня Тіни Кароль Honey & Мед підкорила мене! Відеокліп являє собою приголомшливий набір візуальних ефектів: увесь кліп Тіна закутана в білу ковдру, яка ніби стала її фортецею. Натхненником кадрів з акулами у небі став художник Lysergick Art. Ці кадри – алегорія на супротив в якому знаходиться кожен українець й Тіна сьогодні: тендітна дівчина, яка не боїться самовираження та йде на зустріч труднощам. Значення сцени з медом, що стікає з голови Тіни – зцілення та трансформація. Цвяхи на дошці – досягнення внутрішнього миру і гармонії”, – сказав режисер.

Нагадаємо, раніше Кароль показала сукню, у якій виступить на Євробаченні 2023 у британському Ліверпулі. Пісенно шоу пройдет там від імені України.

Тіна Кароль розповіла про свій страх

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button