Цікаве

Кар’єрний гороскоп на грудень 2021: всі знаки Зодіаку

Леви можуть посісти високий пост, а у Дів збільшиться популярність, і вони зможуть очолити великий колектив. Раки в останній місяць року матимуть низку привабливих і високооплачуваних пропозицій, а Водолії отримають нові виклики і завдання.

Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка склала кар’єрний гороскоп на картах таро для всіх знаків зодіаку на грудень. Хто працюватиме без проблем, а хто потрапить під критику, передає 1News.

Овен

Ви вже звикли до цього режиму, стабільно працюєте і не перепрацьовуєте, оскільки навчилися вже вірно розподіляти свої зусилля та справи. Аврали та проблеми вам не загрожують.

Телець

Можете несподівано потрапити під нищівний шквал критики, бо хтось вирішить, що має право оцінювати вашу роботу, тож більш прискіпливо до вас ставитиметься, уважно розглядаючи кожну вашу дію.

Близнюки

Ви нині будете перемикатися на різні види діяльності, виконувати одночасно дуже багато завдань, але за рахунок правильного розподілу та вірного таймінгу маєте усі шанси і роботу усю виконати, і не втомитися.

Рак

Маєте цілу низку різних привабливих і високооплачуваних пропозицій, і попри шалену зайнятість, ви відчуваєте гордість, адже ваша зайнятість свідчить про те, що люди високо цінують ваші таланти, навички та досвід.

Лев

Матимете шанси посісти високу посаду або у вашому старому колективі, або й отримати пропозицію змінити роботу і піти на підвищення. Словом, зростає ваш статус, а з ним – і відповідальність.

Діва

Збільшується ваша популярність, ви вже не ховаєтеся десь у тіні, а виявляєте сміливість і виходите наперед зі своїми пропозиціями, самі нариваєтесь на підвищення, можете очолити великі колективи.

Терези

Зростає ваша цінність як людини думаючої та креативної, до вас звертаються за новими ідеями, порадами, консультаціями. І ви зараз справді перебуваєте у дуже гарній інтелектуальній формі.

Скорпіон

Місяць обіцяє бути не надто напруженим. Схоже, що ви вже своє відпрацювали і зараз можете собі дозволити проводити більше часу в роздумах, налаштовувати себе на відпочинок.

Стрілець

Перед вами стоятиме дуже важливий вибір, що матиме глибокі наслідки. Рішення буде прийняти непросто, але потрібно зважитися. Можливо, вам потрібно буде вирішити чи варто змінювати роботу.

Козеріг

Відбувається грандіозне оновлення, ви будете вивчати нові правила, закони, напрямки та механізми. Звичайно, залишиться місце і для старих підходів, але без нових знань не обійтися.

Водолій

Це буде місяць нововведень, адже з’являються нові виклики, нові завдання та нові напрямки, які вам потрібно освоїти, вивчити нові можливості, застосувати на практиці нові знання.

Риби

Ви продовжуєте стабільно працювати, але вам вже стає нудно, оскільки не відбувається жодних змін, і вам уже не цікаво повторювати з дня у день свої звичні рухи та спілкуючись з одними і тими ж людьми.

Джерело: Обозреватель

Back to top button