Цікаве

Італія відкриє кордони для українців: правила в’їзду

З вівторка, 31 серпня, Італія відкриває кордони для українців. Але для в’їзду в країну необхідно виконати обов’язкові умови: заповнити спеціальну онлайн-форму, показати сертифікат про проходження вакцинації або негативний результат тесту на коронавірус.

Відповідну інформацію повідомляє 1News. Туристи, які не виконали перераховані вище вимоги, відбувають 5-денний карантин. Після закінчення терміну ізоляції мандрівник може повторно здати тест на коронавірус.

З 31 серпня Італія відкриває кордони для низки країн.
Також Італія відкриває кордони для низки інших країн: Албанія, Саудівська Аравія, Вірменія, Австралія, Азербайджан, Боснія і Герцеговина, Бруней, Канада, Об’єднані Арабські Емірати, Японія, Йорданія, Ліван, Косово, Молдова, Чорногорія, Нова Зеландія, Катар, Сполучене Королівство Великобританії та Північної Ірландії (включаючи Гібралтар, острів Мен, Нормандські острови, британські бази на острові Кіпр), Республіка Корея, Республіка Північна Македонія, Сербія, Сінгапур, Сполучені Штати Америки, Тайвань, особливі адміністративні райони Гонконг і Макао.

Необхідне виконання обов'язкових умов.

Згідно з італійським законодавством, ці країни можуть їхати в Італію з 31 серпня “без особливої мотивації”. Однак з урахуванням усіх обмежень, встановлених урядом на регіональному рівні.

Італія відкривається для українців.
Джерело: Viaggiare Sicuri
Back to top button