УкраїнаЦікаве

Іпотечне кредитування: яке готове житло можна купити в Києві?*

Другий рік коронавірусних обмежень прискорив іпотечне кредитування по всій Україні. Згідно з офіційною статистикою від НБУ, за перший квартал 2021 року було оформлено 1811 іпотечних договорів. Це приблизно на 50% більше, аніж торік. Попит продиктований зміною законодавства, більш щільною роботою НБУ з фінансовими установами та бажанням інвесторів зберегти заощадження. Найбільш безпечним способом придбання житла є покупка квадратних метрів в уже готовому будинку. У середньому вартість квадрата у новобудовах Києва становить 1000-1100 доларів із чорновим оздобленням або без ремонту. Команда Всі Новобудови зібрала список кращих проектів, у яких житло продається за іпотечною програмою.

ЖК Welcome Home на Стеценка

Новобудови будують із панелей та утеплюють натуральними матеріалами. Передбачено індивідуальне опалення в кожної квартирі, заскління та підведення комунікацій. Вартість квадратного метра стартує від 1000 доларів. Доступне житло площею 37-56 квадратів з однією та двома кімнатами. Проект будувався та здавався поетапно, починаючи з 2017 року. Останні будинки планують здати до новорічних свят, водночас є великий вибір уже готового житла в стані без оздоблення або під ремонт.

Девелопер підготував кілька вигідних програм для інвесторів. Купити квартиру можна в розстрочку до 2024 року з 30% початковим внеском. Також діє пільгова іпотека строком до 20 років із 7% ставкою річних. Є можливість купити житло в кредит зі ставкою від 0,9 до 17,9% річних від Глобус Банку.

ЖК Twin House

Проект розташований у Деснянському районі всього за 10 хвилин їзди від червоної гілки метро. Девелопер використовує монолітно-каркасну технологію, виконує стіни з цегли та утеплює фасад мінеральною ватою. Вартість квадратного метра починається від 800 доларів. Є можливість придбати нерухомість із двома або чотирма кімнатами. Передбачене чорнове оздоблення, заскління та підведення комунікацій. Також побудують підземний паркінг та обладнають дитячий майданчик. Житло практично завершено та підключено до міських комунікацій. Інвестори отримують ключі від квартир у четвертому кварталі 2021 року.

Девелопер підготував розстрочку до осені 2022 роки з 50% початковим внеском. Також працює іпотечна програма строком до 20 років при ставці 7% річних. Кредитна програма від Крісталбанка дозволяє придбати потрібний варіант без першого внеску. Термін кредитування не перевищує 10 років, а максимальна процентна ставка складає 24% річних.

ЖК Terracotta

Проект розташований поруч із зеленою гілкою метро та зеленою зоною. Підійде тим інвесторам, які не проти придбати нерухомість на лівому березі столиці. Житло представлено 1-3-х кімнатними варіантами площею до 95 квадратних метрів. Новобудови побудовані, проводяться оздоблювані роботи. Приблизний термін здачі будинків в експлуатацію – 4 квартал 2021 року.

Квадратні метри класу комфорт продаються за досить привабливою ціною. Вартість квадрата стартує з позначки в 1100 доларів. Інвесторам доступна іпотечна програма від держави терміном до 20 років із 7% ставкою річних. Уточнити необхідні деталі можна безпосередньо в забудовника. Ще один спосіб покупки – оформлення кредиту з невисокою ставкою (до 6%) від Глобус Банку. Девелопер часто проводить акції та надає знижки до 25% для тих, хто готовий придбати трикімнатні варіанти.

*на правах реклами

Back to top button