Цікаве

iPhone 6 Plus більше не отримає оновлень – 1News


Фото з відкритих джерел

Вперше iPhone 6 Plus представили ще в 2014 році, а випускався він до вересня 2016 року

Компанія Apple оновила список вінтажних пристроїв. Тепер там розташований і iPhone 6 Plus. Про це повідомила підтримка компанії.

Вперше iPhone 6 Plus представили ще в 2014 році, а випускався він до вересня 2016 року.

iPhone 6 також був випущений в той же період, проте в список вінтажних пристроїв його не додали. Більш того, у 2017 році смартфон став моделлю середнього класу.

iPhone 6 Plus, своєю чергою, більше не отримуватиме оновлень від Apple. Функціональні оновлення припинили завантажуватися ще у 2019 році після виходу на ринок iOS 13. Також смартфон не отримає і патчів безпеки.

До вересня 2023 року компанія припинить і послуги з ремонту телефону. Втім, можна скористатися Self Service Repair і замовити окремі деталі для iPhone 6 Plus, щоб зайнятися ремонтом самостійно.

1News за темою: Нова версія iOS: iPhone можна буде розблокувати у масці

Нагадаємо, раніше компанія Apple представила сервіс Tap to Pay, який дозволить використовувати iPhone, наприклад, продавцям, як платіжний термінал.

Спочатку сервіс запустять у США. Він працюватиме на моделях iPhone XS і вище, використовуючи технологію NFC, як і Apple Pay. Термінал прийматиме платежі безконтактною карткою, Apple Pay або іншим платіжним сервісом.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button