Цікаве

iPhone 11 128 GB – причини популярності

Модель з’явилася не так давно, але її популярність просто шалена. Бо вона – одна із самих вдалих варіантів, та має вагомі оновлення в порівнянні з попередніми версіями. Користувачі висловлюють захоплення із-за гарних технічних характеристик, та відносно не високої ціни. Замовити айфон 11 128 гб можна негайно на сайті інтернет-магазина.

Чому ця модель популярна?

Більшість власників 11 версії айфона вказують на такі якості, як:

  • можливість синхронізації з Макбуком,
  • об’ємна вбудована пам’ять – 128 Гб,
  • значний запас оперативки – 4 Гб,
  • екран оптимального розміру, ним зручно користуватись,
  • продуктивний процесор.

Ідеальна синхронізація з портативним Макбуком – це не єдина перевага, бо 11 айфон може повноцінно замінити його, в разі необхідності. Можна працювати з редакторами документів, відео та аудіо-файлів. При чому звичайний розмір екрана цьому не заважає. Вбудована велика кількість пам’яті дозволяє зберігати багато інформації та вдало опрацьовувати її.

Що найбільше приваблює покупців?

Серед важливих характеристик варто звернути увагу на:

  • Камери та їх якість

Основна камера має оптимальні характеристики для створення дуже якісних знімків. Причому 11 айфоном можна робити достойну макрозйомку, збільшувати зображення більш, ніж в 4 рази без погіршення якості, створювати відео 4К, приміняти сучасні фільтри, ефекти, наприклад, проводити вражаючу уповільнену зйомку. При чому освітлення немає значення. Кут захвату значно збільшився. Можливості фронтальної камери теж на високому рівні. Селфі виходять чіткі, детальні, об’ємні. Подібні характеристики фронтальної камери важко зустріти навіть на сучасному етапі.

  • Екран

Розмір та розширення дисплею сьогодні вже нікого не здивують, але якість залишається неперевершеною. Яскраве сонячне світло зазвичай заважає використовувати смартфони, бо зображення практично не помітне, особливо при зміненому куті зору, але не цього разу. Екран даної версії айфону дозволяє користуватись телефоном в будь-яку погоду. В темноті, дисплей прилаштовується таким чином, щоб зменшити навантаження на зір.

  • Процесор

Потужність і кількість ядер дозволяють виконувати складні, з точки зору функцій телефону, завдань, наприклад, використання ресурсоємних програм, редакторів, ігор. Створення фото- та відео контенту, якісне їх опрацювання. Застосування різного сучасного програмного забезпечення, різних додатків.

iPhone 11 128 GB – хороший варіант для тих, хто вирішив вперше придбати айфон. Він має необхідні характеристики для якісної роботи та цікавих розваг.

Back to top button