Цікаве

Інвестиції «тікають» з біткоіна

Біткоін, найбільша в світі криптовалюта, за останні 7 днів впала майже на 20%, повідомляє 1NEWS з посиланням на lenta.ua.

Минулого тижня в інвестиційних продукти BTC спостерігався рекордний відтік, оскільки з продуктів Bitcoin пішло інвестицій на суму 98 мільйонів доларів.

Згідно з останнім щотижневим звітом про цифрові активи, опублікованому CoinShares, минулого тижня інвестиційні продукти, пов’язані з альткоінами, залучили 48 мільйонів доларів. На відміну від біткоіна, Ethereum залишався найпопулярнішою криптовалютою серед інституційних інвесторів, оскільки минулого тижня в інвестиційні продукти ETH надійшло близько 27 мільйонів доларів.

За інформацією Financemagnates, в Cardano (ADA) і Polkadot (DOT) щотижневий приток коштів різко виріс, оскільки ADA і DOT залучили інвестицій на суму 6 і 3,3 млн доларів відповідно. Кардано виріс більш ніж на 30% за останні 7 днів, в той час як Polkadot додав майже 12% за останній тиждень.

Біткоін сильно постраждав від недавніх заяв Тесли і Ілона Маска. У понеділок найбільша в світі цифрова валюта досягла 42,000 доларів, що є найнижчим рівнем з лютого 2021 року.

 

 

Back to top button