Цікаве

Instagram почне вимагати відеоселфі для підтвердження особистості: що відомо

Інсайдер та консультант із соціальних мереж Метт Наварра показав нову функцію Instagram. Тепер соцмережа проситиме у власників облікових записів підтверджувати свою особистість за допомогою селфі, розповідає 1News.

Користувачам доведеться робити відеоселфі — показувати своє обличчя під різними кутами, щоб підтвердити свою особистість. Зміни торкнуться далеко не всіх — йдеться про ті сторінки, які поводяться підозріло, і їх помітила модерація сервісу.

Соціальна мережа давно бореться з обліковими записами ботів, які можуть поширювати спам-повідомлення, турбувати людей або використовуватися для штучного завищення кількості лайків чи підписників.

Функція вже активно тестується протягом року, але експерти Instagram зіткнулися з технічними проблемами, тому на повноцінну реалізацію новинки може піти деякий час.

Декілька користувачів нещодавно повідомили, що їх просили зробити відеоселфі, щоб і надалі користуватися своїми обліковими записами.

Такими нововведеннями можуть залишитись задоволеними не всі. На тлі недавніх скандалів Facebook користувачі Instagram не можуть бути впевнені в тому, що відео з їхніми обличчями не зберігатимуться на серверах компанії.

Джерело: Matt Navarra  у twitter

Back to top button