Цікаве

Ігор Кондратюк розказав, за які якості покохав дружину Олександру Городецьку

На просторах вітчизняного шоу-бізнесу Ігор Васильович є одним з найбільш шанованих професіоналів, хоча і досить жорстких. Герой статті ніколи не соромиться різко висловлювати особисту думку і гостро висловлюватися, але такий він тільки на роботі. У звичайному житті Кондратюк — турботливий чоловік і люблячий батько, до того ж багатодітний.

Ігор вже багато років одружений на жінці на ім’я Олександра Городецька, яка подарувала йому трьох дітей — синів Сергія та Данилу, а також дочку Поліну. Подружжя звів службовий роман, причому зустрічалися вони недовго і незабаром після початку відносин з’їхалися.

Старший син вже встиг попрацювати зі знаменитим татком в проекті “Караоке на Майдані”. Середня дитина пари входить в команду вокального талант-шоу “Х-Фактор”, донька ж поки вчиться і займається стрільбою з лука.

Варто зазначити, що до особистого життя Кондратюка буквально не причепитися, проте ЗМІ регулярно приписують зразковому сім’янину романи на стороні.

Досить довгий час подейкували, що продюсер закрутив стосунки зі своєю підопічною Аїдою Ніколайчук, вона ж стала переможницею третього сезону “Х-Фактора”. У родині Ігоря чутки всерйоз сприймати ніхто не став — вони лише дружно над ними посміялися.

Більш того, в інтерв’ю для журналу Viva Кондратюк одного разу розповів, що дружина просила його частіше робити компліменти сукням Оксани Марченко, коли вони працювали разом. Якщо це не сімейна ідилія, то що тоді?

Back to top button