Цікаве

Hyundai показала перший електроседан

Hyundai показала перший електроседан

Фото: Скриншот
Ioniq 6

Старт виробництва Ioniq 6 заплановано на третій квартал 2022 року. Попередньо, вартість базової версії авто складе близько $42 тис.

 
Компанія Hyundai показала свій перший повністю електричний седан Ioniq 6. Про це йдеться на сайті виробника.
 
Зазначається, що Ioniq 6 зможе проїхати до 610 км. без підзарядки.
 
Автомобіль розроблено на платформі e-GMP, як і вся лінійка Ioniq. У ньому є два види акумуляторів, об’ємом 55 та 77,4 кВт-год.
 
“Завдяки вкрай аеродинамічному кузову, авто отримало мінімальний коефіцієнт опору форми 0,21. Цей показник є одним із найкращих на ринку. Крім заявленої швидкості зарядки АКБ від 10% до 80% за 18 хвилин, батарею автомобіля також можна використовувати для заряджання сторонніх пристроїв, включаючи інші електрокари”, – сказано у повідомленні.
 
В автомобілі є безліч електронних налаштувань, включаючи регулювання чутливості кермового керування, чутливості педалі газу та різні режими їзди.
 
Також можна вибрати один із 64 кольорів підсвічування салону за допомогою 12-дюймової мультимедіа-інфотейнмент системи. До того ж, авто оснащене системами допомоги водієві в управлінні, які відповідають другому рівню автономності їзди.
 
 
Нагадаємо, за 2021 рік продажі електрокарів в Україні зросли на 20% – до 8541 одиниць, у тому числі на частку нових авто припало 14,2% реєстрацій проти 8,9% роком раніше.
 
Україна збільшила імпорт електрокарів майже на 40%
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button