Хрумкий салат з картоплею-пай
Продукти для блюда
- картопля – 150 гр.
- огірок свіжий – 1 шт.
- яйця – 2 шт.
- сир – 60 гр.
- майонез — 2 ст.л.
- Зелена цибуля
Як готувати?
Картоплю чистимо і натираємо на тертці для корейської моркви, натираємо картоплю довжиною приблизно 2-3 сантиметри.
Нарізану картоплю промиваємо в холодній воді, змінюючи її кілька разів, поки вода не стане прозорою.
Потім картопля відкидаємо на друшляк, даємо стекти воді та обсушуємо паперовими серветками.
У глибокій сковороді розжарюємо олію і невеликими партіями обсмажуємо картоплю.
Як тільки він підрум’яниться, перекладаємо на паперовий рушник, щоб видалити зайву олію.
Картопля-пай готова.
Відварюємо яйця круто.
Чистимо яйця та дрібно їх нарізаємо.
На середній тертці натираємо сир.
Нарізаємо зелену цибулю, беріть лише зелену частину.
Середнім кубиком нарізаємо огірок.
Викладаємо салат шарами:
1. Картопля-пай
2 яйця
3. Майонез
4. Сир
5. Зелена цибуля
6. Огірок
7. Майонез
8. Яйця
9. Сир
10. Майонез
11. Картопля-пай
Відеоурок