Цікаве

Хрумкий салат з картоплею-пай

Продукти для блюда

  • картопля – 150 гр.
  • огірок свіжий – 1 шт.
  • яйця – 2 шт.
  • сир – 60 гр.
  • майонез — 2 ст.л.
  • Зелена цибуля

Як готувати?

Картоплю чистимо і натираємо на тертці для корейської моркви, натираємо картоплю довжиною приблизно 2-3 сантиметри.

Нарізану картоплю промиваємо в холодній воді, змінюючи її кілька разів, поки вода не стане прозорою.

Потім картопля відкидаємо на друшляк, даємо стекти воді та обсушуємо паперовими серветками.

У глибокій сковороді розжарюємо олію і невеликими партіями обсмажуємо картоплю.

Як тільки він підрум’яниться, перекладаємо на паперовий рушник, щоб видалити зайву олію.

Картопля-пай готова.

Відварюємо яйця круто.

Чистимо яйця та дрібно їх нарізаємо.

На середній тертці натираємо сир.

Нарізаємо зелену цибулю, беріть лише зелену частину.

Середнім кубиком нарізаємо огірок.

Викладаємо салат шарами:

1. Картопля-пай

2 яйця

3. Майонез

4. Сир

5. Зелена цибуля

6. Огірок

7. Майонез

8. Яйця

9. Сир

10. Майонез

11. Картопля-пай

Відеоурок

Back to top button