Цікаве

HBO готує серіал по “Гаррі Поттеру”: що відомо

На стрімінговому сервісі HBO Max за співпраці з кінокомпанією Warner Bros. планують випустити серіал за мотивами книжок Джоан Роулінг про пригоди хлопчика зі школи чарівників Гаррі Поттера.

Про це повідомляє 1News.

За інформацією видання, проєкт поки на підготовчій стадії – зараз компанії шукають авторів і сценаристів і обговорюють ідеї для нового серіалу.

Уточнюється, що жодні угоди поки не підписані, поки тільки ведуться переговори.

“Керівники стрімерів, підтримуваних WarnerMedia, неодноразово розмовляли з потенційними письменниками, розглядаючи різні ідеї, які допомогли б перенести улюблений фільм на телебачення”, – повідомили джерела.

Поки відповідні сценаристи не знайдені і на HBO Max і Warner Bros. не готові відкрито підтвердити запуск нового серіалу.

“У студії або на платформі потокового мовлення немає ніяких серіалів про Гаррі Поттера”, – цитує видання заяву компаній.

Крім того, для запуску серіалу його ідея ще має бути схвалена автором книжок про Гаррі Поттера Джоан Роулінг, а також компаніям потрібно отримати згоду медіакорпорації NBCUniversal, яка володіє правами на трансляцію контенту, пов’язаного з хлопчиком-чарівником.

Джерело: Hollywood Reporter

 

Back to top button