Цікаве
Густа м’ясна підлива
Содержание
Продукти для блюда
- свинина — 500 гр.
- морква – 1 шт.
- цибуля ріпчаста — 1 шт.
- томатная паста — 2 ст.л.
- вода — 500-600 мл.
- борошно пшеничне – 1 ст.л.
- лавровий лист – 2 шт.
- сіль
- чорний перець
Як готувати?
М’ясо добре вимити, обсушити та нарізати невеликими кубиками.
Моркву натерти на тертці.
Цибулю нарізати дрібними кубиками.
М’ясо обсмажити на сильному вогні до золотистого кольору.
Додати цибулю та моркву, обсмажити на середньому вогні 4-5 хвилин.
Додати одну столову ложку борошна та перемішати.
В окремій ємності розвести томатну пасту у воді.
І додати її до м’яса.
Посолити і поперчити до смаку, додати два лаврові листи.
Довести до кипіння.
Закрити кришкою і гасити на повільному вогні 20-25 хвилин.
Густа м’ясна підлива готова! Смачного!