Цікаве

Готуємо салат за гороскопом: 12 варіантів для кожного знаку Зодіаку

Продовжуємо серію матеріалів на тему “Гороскоп і їжа”, адже багато хто їсть те, що радять зірки. Отже, 12 різних салатів, які варто спробувати кожному знаку зодіаку, розповідає 1News.

Овен

Палкі Овни люблять, щоб у салаті була баранина

Палкі Овни люблять, щоб у салаті була баранина

 

Палкі Овни люблять, щоб у салаті було м’ясо. Насамперед – баранина. І, як дуже імпульсивним особистостям, Овнам радять рясно приправляти такі салати. Доречним буде і грецький салат із фетою, зробленою з овечого молока.

Телець

Теплі салати з яловичиною – найкраще для Тельців

Теплі салати з яловичиною – найкраще для Тельців

 

Тельцям зірки теж рекомендують салати з м’ясом, але з яловичиною або телятиною. Обов’язково додайте шпинат і сир із пліснявою. Та й взагалі, для Тельців, що більше зелені, то краще.

Близнюки

 

Близнюки – це багатогранний салат "Кобб"

Близнюки – це багатогранний салат “Кобб”

Близнюки, які завжди чимось цікавляться, люблять експериментувати і смакувати щось нове. Вони також цінують різноманітність. Приготуйте салат “Кобб”, він багатогранний. Тут є і курка, і авокадо, і яйця з сиром, і навіть бекон.

Рак

 

Рак – це всі салати з морепродуктами

Рак – це всі салати з морепродуктами

 

Символ Раку – краб, тому м’ясо крабів, ясна річ, ідеальне для вашого салату. Краба, як ми розуміємо, можна замінити дешевшими морепродуктами. Ваш салат можна укладати не на тарілки, а в авокадо. Так презентабельніше.

Лев

Найкращий салат для Лева – "Цезар"

Найкращий салат для Лева – “Цезар”

Владні Леви мають їсти салат “Цезар”. Він прекрасно насичує і містить одні з найулюбленіших інгредієнтів для цього знаку – від курки до пармезану.

Діва

 

Ідеальний для Дів – "Табулє", він дієтичний і дуже смачний

Ідеальний для Дів – “Табулє”, він дієтичний і дуже смачний

 

Близькосхідний салат “Табуле” – прекрасна страва для Дів, які дуже дбають про здоров’я. Тут і булгур, і помідори з огірками, і велика кількість петрушки з м’ятою.

Терези

Терези – це збалансований "Вальдорфський салат"

Терези – це збалансований “Вальдорфський салат”

 

Астрологи кажуть, що Венера, планета, що керує Терезами, також керує яблуками. Тому “Вальдорфський салат” – хороший вибір. Ця комбінація яблук, селери, горіхів і майонезу забезпечує фруктовий, горіховий і навіть кремовий смак у тарілці. Словом, усе збалансовано, як і потрібно Терезам.

Скорпіон

 

Скорпіонам рекомендується їсти всілякі салати з грибами

Скорпіонам рекомендується їсти всілякі салати з грибами

 

Гриби – це продукт Плутона. А якщо Плутон оберігає Скорпіонів, то й салат їм потрібен із грибами. Обов’язково додайте в нього шпинат, горгондзолу і виноград. Виноград – це теж ягода Скорпіонів.

Стрілець

Основними інгредієнтами в салатах для Стрільців мають бути спаржа і качине м'ясо

Основними інгредієнтами в салатах для Стрільців мають бути спаржа і качине м’ясо

 

Спаржа і помідори пов’язані зі знаком Стрільця, тому почніть із цих овочів як основу. Крім того, ці люди люблять подорожі та додавати до своїх рецептів продукти з усього світу. Тож вмикайте уяву та готуйте. А оскільки Стрілець також є знаком мисливця, додавайте в салат м’ясо і яйця перепілки, качину грудку тощо.

Козеріг

Козероги – це всілякі салати з буряком з додаванням козячого сиру

Козероги – це всілякі салати з буряком з додаванням козячого сиру

Астрологи пов’язують буряк та інші коренеплоди з Козерогом, почасти тому, що вони такі ж витривалі. Змішайте відварений буряк із яйцями і скибочками мандаринів, щоб отримати гарний салат. Також додайте козиний сир, адже символ Козерога – все-таки коза.

Водолій

 

Для вимогливих Водоліїв ідеальні фруктові салати

Для вимогливих Водоліїв ідеальні фруктові салати

 

Водолії відомі своєю непростою вдачею. Іноді вони можуть бути різкими у своїй прямоті. Але вони також яскраві особистості. Якщо ви народилися під цим знаком, спробуйте соковитий салат із цитрусових, в якому фрукти максимально різноманітні за формою і відтінком. Для додаткового аромату прикрасьте салат свіжою м’ятою або кокосовою стружкою.

Риби

 

Риби – це салати з тунцем і сьомгою

Риби – це салати з тунцем і сьомгою

 

Тут усе максимально логічно. Всілякі рибні салати ідеально підходять для людей, народжених під цим знаком. Смажений лосось, охолоджений і поданий зі свіжою зеленню, – хороший вибір для Риб. Або приготуйте салат на основі консервованого тунця.

Джерело: Еatingwell.com

Back to top button