Цікаве

Головні маніпулятори серед знаків Зодіаку: хто вони

Прагнення деяких людей до влади або отримання бажаного змушує їх використовувати інших людей. Головні маніпулятори серед знаків зодіаку, це Терези, Скорпіони, Близнюки, Діви та Раки.

З чиєї провини іноді важко позбутися відчуття використаності й загнаності в кут, розповіла головна редакторка й астрологиня Сьюзан Тейлор, передає 1News.

Залежно від особливостей особистості, ми всі застосовуємо різні тактики, щоб дістати бажане. Наприклад, емоційно чутливий знак зодіаку може спробувати змусити вас пошкодувати їх і розплакатися, в той час як більш комунікативний знак замість цього просто буде брехати.

Терези

Головні маніпулятори серед знаків зодіаку. І хоча їхня вища мета – гармонія, вони будуть говорити або робити саме те, що люди хочуть чути або бачити, щоб здобути загальну прихильність. Проблема Терезів у тому, що вони не люблять вибирати чийсь бік і тому грають роль адвоката диявола для всіх, не підтримуючи жодну з них. Терези не бояться брехати, якщо це допоможе уникнути конфлікту.

Скорпіон

Одні з найбільш загадкових і дуже підступних людей. Скорпіони спрямовують свої емоції інакше, ніж інші водні знаки – вони цілеспрямовані люди, які не зупиняться ні перед чим. Винахідливий і ревнивий характер змушує їх максимально використовувати кожну з ваших слабкостей.

Близнюки

Вони знають, як отримати бажане. Їхня майстерність спілкування заколисує людей і пробуджує в них помилкове відчуття безпеки. Виведення на чисту воду цього лицемірного знака зодіаку може бути ризикованим кроком, оскільки вони здатні використовувати ваші секрети як важіль тиску.

Рак

Емоційний контролер. Раки – дуже сентиментальні люди, і, як правило, вони стають жертвами власних емоцій, часто переходячи з одного стану в інший. Тож Ракам звичайно потрібні толерантні люди навколо, що з розумінням до цього ставитимуться. Але іноді вони сприймають це як належне.

Діва

Один із найрозумніших знаків зодіаку. Тому Діви точно знають, як перехитрити інших або помститися. Їхнє перфекціоністське ставлення поширюється і на маніпуляції: Діви крок за кроком почнуть втілювати в дію план, мета якого підставити людину, а вона цього в підсумку й не помітить, поки не стане занадто пізно.

Джерело: Astrofame

Back to top button