Цікаве

Головні фішки iPhone XR: як тут відрізняється Apple?

Цей телефон вийшов у 2019 році й отримав кращі технічні відкриття з попередньої версії. Головна його особливість сьогодні полягає в вартості. Смартфон можна віднести до класу бюджетних флагманів, однак ціна повністю виправдана. Можете знайти менш коштовні варіанти на сервісі OLX.

Нові можливості камери

Звичайно, для компанії з Купертіно головною характеристикою телефону завжди була можливість робити якісні фото і відео. У моделі XR присутні конкурентоспроможні технології, які в цілому мало поступаються наступним поколінням. 

Ці смартфони мають особливу можливість до фотографування. Наприклад, виникли можливості портретного знімання та HDR (управління кольорами та їх параметрами) на задній камері. Тож Айфон XR бу отримав одну лінзу для знімання, проте вона має розмір на 32% більше попереднього варіанту. Тобто потрапляння світла, нічний режим і якість підсумкового продукту значно збільшуються.

Технології дисплея

Екран в цій моделі отримав ідеальне співвідношення між рамками та згинами корпусу. Змінилися можливості підсвічування і шліфування. Основні особливості:

  • діагональ 6,1 дюйма;
  • щільність становить 326 ppi;
  • використання технології True Tone для балансу білого і можливості екрану підлаштовуватися під навколишнє середовище;
  • покращився відгук екрану і його швидкодія при натисканні.

Звуковий потенціал

Цей смартфон у своє технічне оснащення отримав два стереодинаміки. Перший, розташований збоку, відповідає за баси. Другий одночасно стає динаміком і гучномовцем.

Загалом відрізняється якість і гучність звучання — для смартфонів вони більш ніж хороші. Окремо подбали про якість відтворення звуку безпосередньо для навушників. Розмітка для управління звуком і гучністю досить зручна, так що це підходить для щоденного використання.

Якщо ви хочете отримати якісний і функціональний телефон від компанії Apple, то можете зупинитися саме на моделі iPhone XR — вона вже підтвердила свій потенціал та можливості.

Back to top button