Цікаве

Голова Херсонської ОДА, мер Херсона, місцеві депутати і чиновники “погуляли” на закритій вечірці з оголеними дівчатами (ВІДЕО)

Гості вечірки не дотримувалися соціальної дистанції і не носили масок

Голова Херсонської ОДА Сергій Козир, мер Херсона Ігор Колихаєв та інші чиновники взяли участь у закритій вечірці, на якій танцювали напівголі дівчата.

Вечірку влаштував депутат Херсонської обласної ради та директор театру Олександр Книга, – інформує 1NEWS.

Відео в Instagram публікували учасниці заходу, називаючи це саме “закритою вечіркою” на честь Дня театру.

Серед гостей були помічені голова Херсонської ОДА Сергій Козир з дружиною, мер Херсона Ігор Колихаєв, депутат міськради Андрій Дмитрієв, облради Вікторія Гавренкова, директор Департаменту гуманітарної політики ОДА Михайло Лінецький, бізнесмени Садіар Мамедов і Валерій Боржков.

Гості не дотримувалися соціальної дистанції і не носили масок.

Перед гостями, які сиділи на сцені, зокрема виступали дівчата, одягнені тільки в нижню білизну.

“Стосовно святкування Міжнародного дня театру, яке викликало резонанс. Хочу запевнити всіх, що інформація, яка з‘явилась в ЗМІ, не відповідає дійсності. Тож хочу звернутися до журналістів: не треба шукати сенсації там, де їх немає”, — прокоментував голова Херсонської ОДА Сергій Козир.

Зі слів Козира, у суботу, 27 березня, відбувся плановий званий вечір із нагоди Міжнародного дня театру, на який він отримав запрошення та де вручав грамоти, про що він раніше повідомляв.

Голова ОДА зазначив, що у межах заходу виступали артисти театру, заслужені артисти України.

“Театр дав можливість глядачам відчути себе у ролі акторів та запросив на велику сцену, коли в залі було показано номер заслуженої артистки України Таїсії Новачук із концертного шоу „Діва“. План заходів та сценарії виступів акторів не були погоджені з Херсонською обласною державною адміністрацією”, — написав він.

Козир також каже, що присутнім на вході міряли температуру та всі гості пройшли через дезінфікуючу рамку.

“Саме я зняв маску під час нагородження артисток, потім — під час фотографування. Також хочу запевнити всіх, що перехворів на COVID-19, та маю високий рівень антитіл у крові, через що медики не рекомендують зараз роботи щеплення. Але вакцинуватися обов‘язково буду”, — додав він.

Джерело: Українська правда/УНН

Back to top button