Цікаве

Годинниковий механізм

Годинниковий механізм

Основа роботи майстра з ремонту годинників – наявність необхідних деталей, вузлів та інструментів. Якісний годинниковий механізм купити нескладно, достатньо зайти до нашого каталогу та обрати потрібну позицію. Адже ми пропонуємо широкий асортимент товарів від кращих виробників Європи та світу за доступними цінами. 

Переваги кварцових годинників

Перший годинник, найближчий до сучасних кварцових механізмів, був запропонований наприкінці 60-х років минулого сторіччя японською компанією Seiko. Найрізноманітніші види кварцових годинників сьогодні надзвичайно популярні, адже вони поєднують всі якості, які ми так цінуємо:

  • неймовірну точність – похибка не перевищує 15 секунд за місяць;
  • елегантний класичний вигляд годинника, що має циферблат та стрілки;
  • стабільність роботи протягом 2 -3 років без заміни елементу живлення;
  • доступну вартість – на відміну від механічних моделей відомих брендів.

Основа бездоганної роботи годинникових механізмів – п’єзоелектричні властивості кристал кварцу, що випромінює коливання у заданому діапазоні під впливом напруги від мініатюрного елементу живлення. Годинники з кварцовим механізмом із задоволенням носять жінки та чоловіки, люди, різні за віком та соціальним статусом.

Різновиди годинникових механізмів

Сучасні надбання у сфері розробки нових кварцових годинникових механізмів подарували декілька цікавих різновидів улюбленого аксесуара. Основним напрямком еволюції кварцових годинникових механізмів стало вдосконалення системи живлення пристроїв для вимірювання часу.

  • Смарт-кварцові годинники – це симбіоз класичного аксесуара та сучасного гаджету, оснащені опцією фітнес трекеру – протягом дня фіксують рівень фізичної активності, синхронізуються зі смартфоном, демонструють навігаційні підказки та іншу корисну інформацію. Сучасні елементи живлення дозволяють такому механізмові працювати без зупинок протягом двох років.
  • Сонячна батарея, як ідеальне відновлюване джерело живлення, дозволяє забути про необхідність не лише заводити годинник, але й пам’ятати про заміну батареї. Інноваційна технологія від Citizen отримала назву Eco Drive, дає змогу  заряджати акумулятор протягом декількох хвилин. Цього вистачає на досить солідний термін роботи механізму – від 5 до 18 місяців.
  • Автокварцові механізми є гібридом механічних та кварцових систем. У якості джерела живлення використовують акумуляторну батарею, відновлення заряду якої відбувається під час руху руки, на яку надітий годинник. Розробка належить компанії Seiko. Годинник, що накопичив необхідний заряд, продовжує працювати ще протягом кількох місяців. Але автори розробки вирішили зробити наступний крок у напрямку енергозбереження. Технологія Kinetic Auto Relay дозволяє економити заряд при повній нерухомості механізму, примушуючи стрілки зупинитися та продовжувати відлік часу за допомогою мікросхеми.

Годинниковий механізм: де купити?

Годинниковий інтернет-магазин «Correa» пропонує широкий асортимент годинникових механізмів, купити які можна за доступною ціною, оформивши замовлення в режимі онлайн. У нашому каталозі ви знайдете продукцію від кращих світових виробників, що мають бездоганну репутацію. Ви можете замовити товар з доставкою в Київ, Харків, Одесу та інші міста України. Виникли запитання? У наших консультантів ви можете уточнити ціну товару, деталі оформлення замовлення, оплати та доставки.

Back to top button