Цікаве

Гід по нижній білизні до Дня святого Валентина: найкращі комплекти

Подарунки до Дня святого Валентина можуть не обмежуватися різними шоколадками у формі серця, букетами і валентинками, які в цю пору року починають практично “наступати” з усіх боків. 14 лютого може щось означати для вас, а може і не означати, але причина побалувати себе чимось новим у будь-якому випадку є завжди.

1News показує гід по кращих моделях нижньої білизни від українських брендів, чи то для вашого партнера, побачення або просто для задоволення в лютому.

Тож, наш перший вибір – червоний тотал лук від Fox lingerie.

 

Fox lingerie

Fox lingerie
Фото: instagram.com/fox_lingerie

 

Корсетний ліф з напівпрозорої сітки з шовковими деталями додасть образу елегантності і таємничості, гарантуючи, що свято залишиться в пам’яті надовго.

 

Fox lingerie

Fox lingerie
Фото: instagram.com/fox_lingerie

 

М’який трикотаж, асиметричні несподівані деталі і забавні ілюстрації – білизна від бренду U-R-SO порадує любителів мінімалізму і натуральних тканин.

 

U-R-SO

U-R-SO
Фото: instagram.com/urso_garment

 

Як добре, що з кожним днем мода стає все комфортнішою, а сексуальна білизна може бути і щоденною. Комплект білизни від Jia прекрасний тому приклад: він поєднує в собі спортивний стиль з класичною сіточкою.

 

Jia

Jia
Фото: instagram.com/jia_atelier

 

Якщо ви дбаєте про планету і віддаєте перевагу виключно екологічнихм матеріалам, зверніть увагу на бра Bakhirka Apparel – завдяки натуральному шовку і відсутності кісточок воно просто не відчувається на тілі. У ньому захочеться провести не один день, а цілу вічність.

 

Bakhirka Apparel

Bakhirka Apparel
Фото: instagram.com/bakhirkaapparel

 

Корсети – що може більш ніжним і сексуальним. Бренд Statnia пропонує носити їх на голе тіло для особливих випадків і поверх оверсайз сорочки під час робочих буднів, щоб відчувати себе одночасно сильною і жіночною.

 

Statnia

Statnia
Фото: Instagram

Джерело: Сьогодні

Back to top button