Цікаве
Гарбузовий сік на зиму
Содержание
Продукти для блюда
- гарбуз (очищений) — 860 гр.
- вода — 1 л.
- лимон — 1 шт.
- лимонна кислота – 5 гр.
- цукор — 100 гр.
- імбир (корінь) – 15 гр.
Як готувати?
Гарбуз очистити та нарізати кубиком.
Залити водою та поставити на вогонь.
Підготувати лимонну кислоту, цедру лимона та цукор.
Коли вода закипіла, зняти пінку.
Після цього додати інші інгредієнти, у тому числі видавити сік з одного лимона.
За 5 хвилин до готовності додати імбир.
Перебити все блендером до однорідної ваги.
Простерилізувати банки та перелити сік.
Можна зберігати такий сік усю зиму.
Приємного приготування!
Відеоурок