Цікаве

Гарбузовий сік на зиму

Гарбузовий сік на зиму

Содержание

Продукти для блюда

  • гарбуз (очищений) — 860 гр.
  • вода — 1 л.
  • лимон — 1 шт.
  • лимонна кислота – 5 гр.
  • цукор — 100 гр.
  • імбир (корінь) – 15 гр.

Як готувати?

Гарбуз очистити та нарізати кубиком.

Залити водою та поставити на вогонь.

Підготувати лимонну кислоту, цедру лимона та цукор.

Коли вода закипіла, зняти пінку.

Після цього додати інші інгредієнти, у тому числі видавити сік з одного лимона.

За 5 хвилин до готовності додати імбир.

Перебити все блендером до однорідної ваги.

Простерилізувати банки та перелити сік.

Можна зберігати такий сік усю зиму.

Приємного приготування!

Відеоурок

Back to top button