Цікаве

Фінансовий гороскоп на травень 2021 року для всіх знаків Зодіаку

Які знаки зодіаку супроводжує фінансова удача? Кому не бракуватиме грошей у кінці весни, а кому доведеться пережити втрати і навіть залізти в борги? 1News розповідає, що у фінансовому гороскопі на травень 2021 року.

Фінансовий гороскоп на травень 2021 року для всіх знаків зодіаку: Овен

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

Отримані гроші в травні-2021 можуть запаморочити Овнам голову. Захочеться пожити на широку ногу і розтринькати мало не всю суму на непотрібні речі. Гроші вам ще знадобляться, тож краще тримайте себе в руках. А от заздалегідь складений кошторис витрат допоможе вам не витратити зайвого.

Фінансовий гороскоп на травень 2021 року для всіх знаків зодіаку: Телець

Телець (21 квітня – 21 травня)

Ваше прагнення до азарту і шику може з вами зле пожартувати наприкінці весни. І це якраз напередодні літньої відпустки. Ліпше заощадити на необдуманих покупках і вкласти наявні кошти в розвиток бізнесу. Ваші інвестиції незабаром окупляться, і ось тоді можна буде шикувати із чистою совістю.

Фінансовий гороскоп на травень 2021 року для всіх знаків зодіаку: Близнята

Близнюки (22 травня – 21 червня)

 

Всіх грошей не заробите, а тому вам слід відмовитися від привабливих легких грошей і вибрати більш надійний, зате перевірений шлях. Інакше ви можете пійматися в розставлені шахраями тенета – саме в травні-2021 ризик досить великий.

Фінансовий гороскоп на травень 2021 року для всіх знаків зодіаку: Рак

 

Рак (22 червня – 22 липня)

У фінансовій сфері у Рака стабільно, а все завдяки налагодженій роботі та впевненості в своїх силах. Ваші витрати можуть підскочити через незаплановані витрати на побутові потреби, але це не вплине на ваш гаманець. Не економте на впорядкуванні оселі – дорога покупка і прослужить довго.

Фінансовий гороскоп на травень 2021 року для всіх знаків зодіаку: Лев

Лев (23 липня – 21 серпня)

Не сподівайтеся на легкий заробіток – він може так само легко зникнути, як і з’явився. Пам’ятайте про це, коли підете на закупи. Заздалегідь установіть собі ліміт на карту і не беріть багато готівки. А ось прибуток у травні-2021 буде цілком залежати від вашої працездатності.

Фінансовий гороскоп на травень 2021 року для всіх знаків зодіаку: Діва

 

Діва (22 серпня – 23 вересня)

 

Заплановані фінансові вклади та витрати в травні 2021 року можуть не справдитися. Тож стримайте свій запал. Зате для Дів це вдалий час, щоб розпочати заощаджувати на майбутній відпочинок, поїздки та розваги в найближчий літній сезон.

Фінансовий гороскоп на травень 2021 року для всіх знаків зодіаку: Терези

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

 

Зірки застерігають Терези від надмірних витрат у травні-2021. Постарайтеся на початок міцніше стати на ноги, а вже потім шикувати. Інакше ви ризикуєте залишитися без копійки або загрузнути в боргах, які не скоро зможете повернути.

Фінансовий гороскоп на травень 2021 року для всіх знаків зодіаку: Скорпіон

Скорпіон (24 жовтня – 23 листопада)

 

Будьте готові до того, що через якісь дрібні промахи в оформленні документації ваші гонорари будуть затримуватися. Це тимчасове, хоча і неприємне явище. Однак щодо решти травень 2021 року більше не обіцяє серйозних фінансових проблем. Не відмовляйте тим, хто просить про допомогу.

Фінансовий гороскоп на травень 2021 року для всіх знаків зодіаку: Стрілець

Стрілець (24 листопада – 22 грудня)

 

Розширення бізнесу потребуватиме значних фінансових вливань, отже, особливо шикувати в травні-2021 у Стрільців не вийде. Але не переживайте – бідувати ви не будете. Просто не забувайте співвідносити свої витрати з надходженнями і відкладати кошти на майбутній літню відпустку.

Фінансовий гороскоп на травень 2021 року для всіх знаків зодіаку: Козоріг

 

Козеріг (23 грудня – 20 січня)

 

Прибутки останнього весняного місяця в Козерога залежатимуть від уміння застосувати свої знання на практиці. Можливо, від вас ще будуть потрібні капіталовкладення у власний розвиток – не варто економити на знаннях, цього разу краще відмовитися від чергового гаджета.

Фінансовий гороскоп на травень 2021 року для всіх знаків зодіаку: Водолій

 

Водолій (21 січня – 19 лютого)

 

Грошовий потік у травні-2021 буде незмінним і стабільним. Якщо в попередній період Водоліїв радував несподіваний прибуток, то ця приємна тенденція продовжиться і в кінці весни. Але водночас не дивуйтеся порожньому гаманцю, якщо і до того доля особливо не балувала вас.

Фінансовий гороскоп на травень 2021 року для всіх знаків зодіаку: Риби

 

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

Доля надасть вам шанс розбагатіти, якщо ви вірите в щасливий випадок, лотерею або свою фортуну. Не відмовляйтеся від авантюрної, на перший погляд, ідеї, перш ніж зважите всі ризики. Зате основне джерело доходу продовжить стабільно поповнювати ваш рахунок у банку.

Джерело: Сьогодні

Back to top button