Цікаве

Ferrari Purosangue – розсекречено вигляд першого серійного кросовера – 1News


The Supercar Blog

Purosangue, ймовірно, стане останньою серійною моделлю Ferrari з атмосферним двигуном V12

У мережі з’явилися перші зображення серійного позашляховика Ferrari Purosangue. Очікується, що нова модель отримає гібридну версію. Про це повідомляє The Supercar Blog.

Втім, в Італії не називають новинку позашляховиком, віднісши її до власного класу – Ferrari Utility Vehicle. І дійсно, цей суперкар не відрізняється великим кліренсом, а в профіль нагадує швидше чотиримісне купе.

Стилістика передньої частини з широким повітрозабірником нагадує Ferrari Roma, особливо фари. Колісні арки суперкроссовера оброблені карбоном. Новинка отримає абсолютно новий салон і підвіску з можливістю регулювання дорожнього просвіту.

Purosangue, ймовірно, стане останньою серійною моделлю Ferrari з атмосферним двигуном V12, причому абсолютно новим. Очікується, що зможе розвивати близько 800 кінських сил, обійшовши Aston Martin DBX 707-найпотужніший розкішний позашляховик у світі.

Втім, в найближчому майбутньому італійці можуть запропонувати та гібридний варіант першого кросовера марки. Прем’єра Ferrari Purosangue відбудеться в цьому році, на конвеєр модель з Маранелло відправиться у 2023-му.


The Supercar Blog

1News за темою: У Британії умільці засунули двигун Tesla у Mini: Як виглядає оновлене ретро-авто

Як повідомлялося раніше, німецький виробник автомобілів Porsche розробляє унікальний додаток зі швейцарським стартапом Way Ahead Technologies. Він допоможе перенести реальні автомобільні дороги у відеоігри.

Для передачі реалістичності використовується обладнаний тренажер, який імітує вібрації.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button