Цікаве

Facebook – вперше за 15 років соцмережа змінила новинну стрічку – 1News

Facebook


Фото з відкритих джерел

Ребрендинг від компанії є відповіддю на скандали, що були викликані новинами та інформацією, які поширювались в соцмережі

Компанія Meta, яка належить Марку Цукербергу, змінила назву новинної стрічки Facebook. Через 15 років її перейменували просто в “стрічка”. Про це повідомляє The Verge.

Ймовірно, ребрендинг від компанії є відповіддю на скандали, що були викликані новинами та інформацією, які поширювались в соціальній мережі.

Згідно з дослідженнями, користувачі Facebook частіше стикаються з дезінформацією, ніж з фактами в стрічці новин мережі. Більш того, регулятори постійно вивчають, як великі технологічні гіганти ранжують контент у своїх каналах поширення інформації.

Компанія вже заявляла, що працює над скороченням кількості контенту, який пов’язаний з політикою. Дослідження від Meta показують, що її алгоритм новин часом може і самих політиків підштовхувати до більш екстремальних висловлювань.

1News за темою: Перший інвестор Facebook Пітер Тіль залишає раду директорів Meta: Що сталося

Нагадаємо, раніше соціальна мережа Facebook уперше повідомила про зниження кількості щоденних користувачів. Також компанія повідомила про нижчі, ніж очікувалося, темпи зростання доходів від реклами.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button