Цікаве

Facebook вперше в історії має падіння доходів

Facebook вперше в історії має падіння доходів

Facebook

Facebook має перше в історії компанії зниження виручки на 1% порівняно з тим же періодом роком раніше.

 
Американська корпорація соціальних мереж – Facebook у другому кварталі має падіння доходів на 1% – до 28,8 млрд доларів. Компанія має припущення, що у третьому кварталі зростання може ще більше знизитися. Про це повідомляє The Verge.
 
Загальний прибуток материнської компанії Meta впав на 36 відсотків – до 6,7 млрд доларів. Підрозділ Reality Labs, відповідальний за створення метавсесвіту Марка Цукерберга, втратив 2,8 мільярда доларів у цьому кварталі.
 
На думку експертів, це підтверджує, яким складним став бізнес Meta у всіх площинах. Нові правила Apple про відстеження даних користувачів знизили ефективність реклами на iPhone, це коштувало Meta тільки торік 10 мільярдів доларів доходу від реклами.
 
Незважаючи на те, що доходи Meta знижуються, їй вдалося збільшити кількість щоденних користувачів Facebook на 3 відсотки – до 1,97 млрд, це зупинило тривожне падіння кількості користувачів, яке було кілька місяців тому. Meta повідомила, що зараз 2,88 млрд користувачів щодня користуються її набором соціальних застосунків – Facebook, Messenger, Instagram і WhatsApp, а це на 4 відсотки більше, ніж рік тому.
 
Раніше повідомлялося, що в Росії оштрафували Meta і TikTok через “ЛГБТ-пропаганду”.
 
Мінцифри просить Meta не блокувати облікові записи за кадри вбивств в Україні
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button